Gündem

Türkiye İş Bankası’na atılacak her SMS, 250 TL değerinde! Böylesi bir kampanya görülmedi; evden çıkmaya bile gerek yok…

Referans kampanyalarının giderek artmaya başladığı şu günlerde referans kampanyası ile dikkat çeken bir banka da Türkiye İş Bankası oldu. Müşterilerinin emekli yakınlarını bankaya referans olarak getirmesi halinde TL değerinde hediyeler verecek olan Türkiye İş Bankası, referans olup, bu kampanya kapsamında ödül kazanmak isteyen müşterilerine seslendi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN REFERANS OLANA ANINDA 500 TL

Türkiye İş Bankası’nın yeni referans kampanyası kapsamındaki duyuru geldi. Bu duyuruya göre, 31 Ekim 2022 tarihine kadar Maximum Mobil’den kampanyaya katılarak referans kodunu alan ve bu kod ile emekli yakınlarını Türkiye İş Bankası’na taşıyan banka müşterilerine referans başına 250 TL değerinde Pazarama MaxiPuan olmak üzere toplamda 500 TL’ye Pazarama MaxiPuan hediye edileceği öğrenildi. Bu ödüllerin Türkiye İş Bankası’nın müşterisinin hesabına geçebilmesi için maaş taşıma işleminin ardından maaş taşıyan kişinin; ‘REFERANS’ yazıp bir boşluk bırakıp, ‘referans kodunu’ ekleyip, 4402’ye SMS atması gerektiği bilgisini ulaşıldı. Tüm müşterilerini bu kampanyadan yararlandıran Türkiye İş Bankası, her müşterisinin bu kampanyadan maksimum 2 kez yararlanabileceğini açıkladı. Yani, Türkiye İş Bankalılar, kampanya kapsamında sadece iki kişiye referans olabiliyor.

KAMPANYADA 1 NİSAN 2022 TARİHİ ÖNEMLİ

SGK’dan emekli maaşı sahibi olan SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerini Türkiye İş Bankası’na kazandırmaya yönelik olan bu kampanya kapsamında banka birtakım kurallar belirledi. Bu kurallar kapsamında, 10 Haziran 2022 tarihi itibariyle maaşını Türkiye İş Bankası’ndan maaş almayan emeklilere referans olunabileceği öğrenilirken; aynı zamanda, 1 Nisan 2022 tarihinden önceki bir dönemde maaşını Türkiye İş Bankası’ndan alan ve şu an maaşını başka bir bankadan almaya başlamış olan emeklilere de bu kampanya kapsamında referans olunabileceği açıklandı.

PAZARAMA MAXİPUANLAR ÜÇ AY GEÇERLİ

Hediye edeceği Pazarama MaxiPuanlarla ilgili de kamuoyunu detaylıca bilgilendiren Türkiye İş Bankası, ödüllerin hesaba referans olan kişinin ilk emekli maaşı yatmasını takip eden ilk ay içerisinde geçeceğini duyurdu. Bu kapsamda kazanılan Pazarama MaxiPuanların yalnızca Maximum Mobil’de yer alan Pazarama dijital platformunda kullanılmasına izin veren Türkiye İş Bankası, bu platform içerisinde yer alan; online alışveriş, market siparişi, dijital kod market, araçta öde harcamalarında kullanılabileceğini açıkladı. Öte yandan Türkiye İş Bankası, Pazarama MaxiPuanlarının son kullanma tarihini puan yükleme tarihini takip eden 3. ayın sonu olarak kamuoyuna bildirdi.

İlgili Makaleler