Ekonomi

Türkiye İş Bankası’na Maaşını Taşıyan Emekliler Sadece Promosyon Kazanmıyor; Aynı Zamanda Nakit Promosyona Ek 500 TL Kazanma Şansı Yakalıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşma imzalayan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, her yıl emekli promosyonları dağıtmaya devam ediyor. Halihazırda bankasından maaş alan emeklilere üç yıla bir promosyon ödemesi sağlayan Türkiye İş Bankası, maaşını kendi çatısı altına taşıyan emeklilere ise anında promosyon ödemesi yapıyor. Üstelik Türkiye İş Bankası’nın yeni kampanyasına katılanlar ekstra 500 TL daha kazanıyor.

Bu dönemin emekli promosyonları kadar popüler olan referans kampanyaları, bankaların yeni müşterisi kazanmak için hayata geçirdiği kampanyalar oluyor. Bu kampanyalardan biri ile müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, emekli müşterilerine ek 500 TL kazanma avantajı yarattığı referans kampanyasını başlatıyor.

Türkiye İş Bankası’nın Emeklisi Anında 2.500 TL Nakit Promosyon Kazanıyor

Promosyonlarda ayrıcalıklı bir tutar sunan Türkiye İş Bankası, maaşa göre değişen tutarlarda emeklilere ödemeler gerçekleştiriyor. Emekli ile emeklilerin hak sahiplerine gerçekleştirdiği promosyon ödemelerinin 2022 yılı tutarını da belirlemiş olan Türkiye İş Bankası, 1.500 TL’den düşük (1.500 TL hariç) maaş alan emeklilere nakit 2.250 TL; 1.500 TL ile 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaş alan emeklilere nakit 2.375 TL; 2.500 TL ve üzeri maaş alan emeklilere ise nakit 2.500 TL promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Üstelik Türkiye’nin önde gelen özel banka kuruluşlarından biri olan Türkiye İş Bankası’nın emeklilere verdiği nakit promosyonlar bununla da sınırlı kalmıyor.

Türkiye İş Bankası’nın Emeklisi Anında Ek 500 TL Promosyon Kazanma Şansı Yakalıyor

Emekli banka müşterilerine yönelik sürekli olarak güncel kampanyalar geliştiren Türkiye İş Bankası, nakit olarak ödediği promosyonlara ek olarak emekli olan müşterilerine bir de referans kampanyası ile ek 500 TL değerinde Pazarama MaxiPuan hediye ediyor. Kampanyadan kendine ait referans kodunu Maximum Mobil içerisinden alarak, bu referans kodu ile emekli bir yakınını Türkiye İş Bankası’na taşıyan halihazırda emekli maaşı alan banka müşterileri yararlanabiliyorken, her bir referans için 250 TL değerinde Pazarama MaxiPuan kazanma şansı sunuluyor. Pek çok alışverişte kullanılabilen Pazarama MaxiPuan’lar, maaş taşıma işleminin ardından maaşını taşıyan yeni emekli yakınının aldığı maaş ile birlikte referans olan kişilerin hesabına aktarılıyor.

İlgili Makaleler