Gündem

Türkiye İş Bankası’na Yeni Başvuru Yapacak Olanlar İçin Geçerli Olacak! Şartları Yerine Getiren Herkes Anında Nakit Para Kazanacak! Sadece…

Yeni müşteri kazanmak için birbirleri ile kıyasıya bir rekabet içerisinde olan bankalar, avantajlı tekliflerini vatandaşlara sunmaya devam ediyor. Bu senenin en avantajlı tekliflerinden biri ise Türkiye’nin öncü özel bankalarından biri olan Türkiye İş Bankası’ndan geliyor.

Avantajlı bankacılık hizmetlerine bir yenisini daha eklemiş olan Türkiye İş Bankası, yeni müşterilerine özel olarak MaxiPuan vereceğini açıklamış bulunuyor. Bir sonraki alışverişlerde kullanılabilecek olan bu MaxiPuanlar, alışverişlerin bedavaya gelmesini sağlıyor.

Türkiye İş Bankası, 200 TL MaxiPuan Hediye Ediyor

Yeni bir kampanya ile müşterilerini buluşturan Türkiye İş Bankası, yeni banka müşterilerine alışverişlerde geçerli olacak MaxiPuan hediye ediyor. Bu kampanya kapsamında 31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” adımlarını takip ederek banka müşterisi olan ve banka müşterisi olduktan sonra kredi kartlarına veya Bankamatik Kartı’na başvuru yapan yeni müşterilerine MaxiPuan hediye edecek olan Türkiye İş Bankası, müşterisinin ilk 200 TL ve üzeri alışverişine anında 200 TL MaxiPuan veriyor. Tüm kartları için bu kampanyayı hazırlamış olan Türkiye İş Bankası; ticari kredi kartları ve ticari bankamatik kartları alacak olan müşterilerini de bu kampanyaya dahil ediyor. Ancak, Türkiye İş Bankası’nın kampanyasından Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışveriş yapan bankanın yeni müşterileri yararlanamıyor.

Türkiye İş Bankası Ödülleri Anında Müşterisinin Hesabına Aktarıyor

Her geçen gün kazandıran kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Türkiye İş Bankası, kredi kartı ve kredi gibi bankacılık hizmetlerini kullandırmayı daha cazip hale getirmek için MaxiPuanlar hediye ediyor. Son kampanyasında da MaxiPuan vereceğini duyurmuş olan Türkiye İş Bankası, İşCep, Maximum Mobil ve Maximum İşyerim uygulamalarının yanı sıra internet bankacılığı, 0850 724 0 724 numaralı bankacılığı ve şubeleri aracılığıyla kredi kartı başvurusu yapan tüm yeni müşterilerini bu kampanyadan yararlandırıyor. Müşterilerinin kazandığı MaxiPuanları hemen müşterisinin hesabına aktaran Türkiye İş Bankası, MaxiPuan almayı hak eden müşterilerine bir sonraki ayın ilk 15 günü içerisinde bu ödüllerini gönderiyor. Gönderim süresinden itibaren 45 gün içerisinde MaxiPuanların harcanması için süre tanıyan Türkiye İş Bankası, söz konusu süre içerisinde kullanılmayan MaxiPuanları geri alıyor.

İlgili Makaleler