Gündem

Türkiye İş Bankası’ndan yeni iş birliği! Araç sahibi tüketicilere, o istasyondan 50 TL’lik akaryakıt hediye edilecek! Son başvuru 31 Ekim!

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu avantajlı finansman hizmetleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Türkiye İş Bankası, yeni dönemde de hem mevcut müşterileri hem de potansiyel müşterileri için yeni kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda sene başından bu yana etkilerini giderek arttıran zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde tüketicilerin bütçelerini rahatlatan kampanyalar duyuran banka, bu kez de akaryakıt fiyatlarının yüksekliklerinden yaka silken araç sahibi müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Rusya- Ukrayna savaşının başlaması ile birlikte değer kazanan brent petrol, ülke sınırları içerisinde satışa sunulan akaryakıt ürünlerinin de yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Yeni kampanyası kapsamında akaryakıt fiyatları sebebi ile bütçeleri zarar görmüş olan mevcut müşterilerine seslenen Türkiye İş Bankası, ekim ayı içerisinde geçerli olacak olan kampanyanın TL kazanımlı olduğunu belirtti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI PETROL OFİSİ İLE ANLAŞTI!

Akaryakıt fiyatlarının fahiş seviyelerinden bunalan ve bu kapsamda da bütçe desteğine ihtiyaç duyan mevcut müşterileri için yeni bir kampanya geliştirmiş olduğunu duyuran Türkiye İş Bankası, yeni kampanyası için Petrol Ofisi ile anlaşmaya vardığını bildirdi.

Araç sahibi tüketicilerin sıklık ile tercih ettikleri istasyonların başında gelen Petrol Ofisi ile anlaşmaya varan Türkiye İş Bankası, 250 TL ve üzeri tutarlı akaryakıt harcamalarını Petrol Ofisi Öde Geç uygulaması aracılığı ile yapan mevcut müşterilerine, 50 TL tutarına MaxiPuan hediyesi vereceğini ifade etti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN AKARYAKIT VE LPG KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Bankası’nın Petrol Ofisi ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında geliştirilmiş olan toplamda 50 TL tutarında MaxiPuan kazanımlı yeni akaryakıt kampanyası, bankanın mevcut müşterilerinin dikkatlerini çekmeyi başardı. Tüketiciler, ilgili kampanyaya nasıl başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladı.

Türkiye İş Bankası yeni akaryakıt kampanyasına katılarak toplamda 50 TL’ye kadar MaxiPuan hediyesi kazanmak isteyen müşterilerinin, bankanın mobil uygulamasının açılan ekranında yer alan “kampanyalar” kısmından kampanya katılım onayı vermeleri gerektiğini ifade etti.

İlgili Makaleler