Gündem

Türkiye İş Bankası’ndan yeni müşterilerine eşsiz nakit desteği: 5 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınıza, faiz uygulanmayacak!

Gündelik hayat şartlarını ağırlaştıran olumsuz ekonomik gelişmelerin yaşanması, tüketicilerin bütçelerini sıfırlama noktasına getirdi. Artan nakit ihtiyaçları karşısında zor duruma düşen tüketiciler için hükümet kanalından birçok destek haberi ve maaş iyileştirme düzenlemeleri haberleri gelirken yine de enflasyonun artmaya devam ediyor olması yapılan zamları ve verilen destekleri yetersiz kıldı.

Bir süredir para piyasalarında ve altın piyasasında gözlenen olumsuz gelişmelerin yeni dönemde de devam ediyor olması, tüketicilerin nakit arayışına girmesine sebep oldu. Bu durum karşısında devreye giren Türkiye İş Bankası, aynı zamanda kendi müşteri sayısını da arttıracak yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, sene sonuna kadar geçerli olan nakit kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI FAİZSİZ NAKİT AVANS KAMPANYASI EKİM 2022

Bankacılık sektörünün köklü kurumlarından olan Türkiye İş Bankası yeni dönemde artarak devam eden nakit ihtiyaçları karşılığında tüketicilere destek vereceğini açıkladı. Bu kapsamda potansiyel müşterilerine seslenen banka, ilk kez kurum bünyesine dahil olan müşterileri için faizsiz nakit avans hizmeti sunacağını bildirdi.

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan yeni nakit avans kampanyası kapsamında bankanın yeni müşterilerine 5 bin TL’ye kadar faizsiz nakit desteği verileceği bildirildi. Banka yeni kampanyası kapsamında yararlanılabilecek olan maksimum vade sayısını 5 ay olarak açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI FAİZSİZ NAKİT AVANS KAMPANYASININ AYRINTILARI

Türkiye İş Bankası yeni faizsiz nakit avans kampanyasından yalnızca bankanın yeni müşterileri yararlanabilecektir. Kampanyaya katılım gerçekleştikten sonra bir yıl içerisinde faizsiz nakit avans desteğinden yararlanılabilecektir.

TÜRKİYE İŞ BANKASI FAİZSİZ NAKİT AVANS KAMPANYASI BAŞVURUSU EKİM 2022

Türkiye İş Bankası’nın 5 bin TL’lik üst limit ile sınırlandırmış olduğu yeni faizsiz nakit avans kampanyasından yararlanmak isteyen tüketicilerin, bankanın mobil uygulaması üzerinden İş Bankası bünyesine dahil olmaları ardından da uygulamanın açılan ekranında yer alan “başvurular” kısmından kredi kartı başvurusu yapmaları gerekmektedir. 31 Aralık tarihine kadar geçerliliği bulunan kampanya kapsamında yararlanılabilecek olan en düşük nakit desteği 300 TL’dir.

İlgili Makaleler