Gündem

Uçak, Otobüs, Tren Fark Etmiyor! Bu Kartla Alınan Tüm Biletlerin Yarısını Anında O Banka Ödüyor! Yüzde 50 İndirimli Seyahat Etmek İçin…

Özellikle bayramlarda ve yaz aylarında daha da çok artan seyahatler, havanın ısınmasıyla birlikte bir kez daha vatandaşların planları arasındaki yerini almaya başlıyor. Ramazan Bayramı’nın 9 günü bulması halinde tatil yapmayı ya da akrabalarını ziyaret etmeyi planlayan vatandaşların ayağına ise, hiç beklemedikleri bir seyahat fırsatı gelmiş bulunuyor.

Kampanyalarından avantajlı kredi faiz oranlarına kadar piyasanın en çok dikkat çeken bankalarından biri olan Halkbank hem turizmi hem de müşterilerini desteklemek için akıl almaz bir kampanya hazırlamış bulunuyor. Müşterilerinin seyahat harcamalarına anında indirimler gerçekleştiren Halkbank, müşterilerinin seyahat masraflarının da bir kısmını böylelikle karşılamış oluyor.

Halkbank İle Seyahatler Bedavaya Geliyor

Müşterilerinin seyahat harcamalarını karşılamak için düğmeye basmış olan Halkbank hem Ramazan Bayramı ziyaretleri hem de tatiller için alınacak olan yolculuk biletlerine indirim gerçekleştiriyor. Halkbank tarafından yapılan kampanya duyurusuna göre; 8 Nisan ile 8 Mayıs 2022 tarihleri arasında Halkbank Parafree ile 50 TL ve üzerinde otobüs, tren ve uçak bileti harcamalarında anında yüzde 50 oranında, toplamda ise 100 TL olmak üzere indirimler gerçekleştiriliyor. Sadece müşteri bazlı olan bu kampanyadan her müşteri bir kez yararlanabiliyor. Böylelikle Ramazan ayı boyunca seyahat edecek olan Halkbanklıların seyahatlerinin yarısı bedavaya getirmiş oluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen Halkbanklıların ise, yapması gereken tek şey kampanyaya katılmak oluyor.

Halkbank Parafree Kampanyası Katılım İle Gerçekleştiriliyor

Halkbank’ın seyahat yapacak olan müşterilerine özel olarak hazırlamış olduğu bu kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların Halkbank’a ait olan Paraf Mobil uygulaması üzerinden ilgili kampanyayı bularak, karşılarına çıkan “HEMEN KATIL” butonuna tıklaması gerekiyor. Katılım sağlayan Halkbanklılar, bu kampanya kapsamından en fazla 100 TL indirim kazanabiliyor. Bu kampanya kapsamında kazanılan indirim tutarlarını ekstreye yansıtan Halkbank, seyahatlerin yarısını karşılamış oluyor. Bunun yanı sıra Halkbank’ın seyahat kampanyası incelendiğinde; POS harcamaları ve NFC ile yapılan ödemelerin tamamı kampanya kapsamında değerlendiriliyor. Ayrıca, Halkbank kampanyadan Paraf, Parafree kredi kartları ve Parafree’ye bağlı sanal kartlara sahip olanları yararlandırıyorken; Parafly, Paraf Debit, HalkCard, ticari kartlar ve Business kartlara sahip olan müşterilerini yararlandırmıyor.

İlgili Makaleler