Genel

Uçakta virüs paniği! İnstagramda fenomen olmak için coronavirüs şakası yaptı!

Çin’de ortaya çıkan coronavirüs tüm dünyada korkuya ve paniğe neden olurken bir uçakta yapılan ölümcül virüs şakası acil inişe neden oldu. Kanada’dan Jamaika’ya giden uçakta bir yolcu “Bende virüs olabilir” deyince uçakta korku dolu anlar yaşandı. Yolcu açıklamasında instagramda fenomen olmak istediğini söyledi.

Dünya geneli endişeye neden olan coronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor. Bazı ülkeler Çin’e uçuşunu durdururken Türkiye’de 1 ay süreyle Çin’e uçuş yapılmayacağını duyurmuştu. İnsanların kendini korumak için ne yapacaklarını şaşırdıkları virüs konusunda amatör bir müzisyen Kanada’nın Toronto kentinden Jamaika’ya giden uçakta seyahat ederken bir şaka yaptı.
28 yaşındaki James Potok isimli adam çak havalandıktan kısa süre sonra ayağa kalkarak, “Herkes beni dinleyebilir mi? Kısa süre sonra Hunan (Hubei) bölgesinden, coronavirüs’ün başkentinden geri geldim ve kendimi iyi hissetmiyorum. Teşekkürler” dedi.

Şadece şaka yapmaya çalışıyormuş
Muzisyen olan adamın bu açıklamasından sonra uçak kalkış yaptığı Kanada’ya dönerek acil iniş gerçekleştirdi. Uçakta panik yaratan adamı uçak kabin görevlileri eldiven ve maske giydirerek uçaktan indirdiler.
Acil iniş yaptıran James Potok uçaktan indikten sonra Instagram’da “viral olmak” için bir şaka yaptığını söyledi.
Potok yaptığı şaka için “İnsanlar aşırı tepki verdi. Sonuçta ‘üzerime bomba var’ demedim. Ben sadece şaka yapmaya çalışıyordum” açıklamasını yaptı. Diğer yolculardan özür dileyen müzisyen havalimanında gözaltına alındı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir