Gündem

Ucuz iPhone: Apple iPhone SE2 Türkiye’de Satışa Çıktı! İşte iPhone SE2 Fiyatı

Türkiye'de ucuz iPhone olarak bilinen ve tanıtımı yapılan iPhone SE2 Türkiye'de satışa çıktı. Peki ilgi odağı haline gelen Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone SE2 fiyatı ne kadar?

Yüz binlerce kişi tarafından Apple’ın yeni telefonu ucuz iPhone olarak isimlendirilen iPhone SE bekleniyordu. Akıllı telefonun tanıtımı Nisan ayında gerçekleştirildi. Ayrıca iPhone SE Türkiye satış fiyatı belli oldu.

Türkiye ‘de önceki gün satışa sunulan iPhone SE yani başka bir deyişle ucuz iPhone fiyatları vatandaşların erişimine açıldı.

5 BİN 299 LİRA FİYATI VAR

iOS 13 işletim sisteminin yüklü şekilde olduğu ve  kutudan çıkan yeni iPhone SE’nin 64 GB hafızalı başlangıç modeli fiyatı belli oldu. Buna göre bu özelliklerdeki bu telefon 5 bin 299 liradan satışa çıktı.

3 GB RAM VAR

Bununla birlikte 3G RAM’ i olan cihazın arkada bir adet arka kamerası bulunuyor. 12 MP çözünürlüğünde olan bu kamera ile 4K 60 kare video kaydı alınabiliyor.

SUYA DAYANIKLI

Telefonun ön tarafında ise 7 MP çözünürlüğünde bir kamera bulunurken 30 dakika boyunca maksimum 1 metre derinlikte suya dayanıklı olarak üretildi. IP67 derecesine sahip olan iPhone SE, ayrıca, suya ve toza dayanıklı bir tasarıma sahip.

LCD EKRANA SAHİP

Ayrıca yeni satışa sunulan iPhone SE akıllı telefon farklı renk seçenekleri standlarda yerini aldı. Buna göre akıllı tlefon beyaz, siyah ve kırmızı renk seçenekleri ile satılıyor. Ayrıca iPhone SE 4.7 inç boyutunda 1334×750 piksel çözünürlüğünde LCD ekrana sahip.

 

iPHONE SE FİYATLARI

Satışa sunulan iPhone SE fiyatları ise şöyle oldu:

64 GB hafızalı iPhone SE 2020 yılı fiyatı 5 bin 299 TL

128 GB hafızalı iPhone SE 2020 yılı fiyatı 5 bin 749 TL

256 GB hafızalı iPhone SE 2020 yılı fiyatı 6 bin 599 TL

İlgili Makaleler