Personel Alımı

Üniversite hastanesi bünyesine birçok kadro için, personel alım ilanı yayınladı!

İş arayan vatandaşların yakından takip ettiği hastane personel alımlarına bir yenisi daha eklendi. Üniversite hastanesi bünyesine, Ebe, Güvenlik Görevlisi, Sağlık Teknikeri gibi alanlarda personel alımı yapılacağı bilgisi verildi. Detaylar işte sizlerle…

Kurum ve kuruluşlarda görev alarak çalışmak isteyen kişilere müjde, Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’nden geldi. BUÜ, 32 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurarak, bünyesinde yaşanan personel eksikliğini gidermek adına yeni ilanını yayınladı. Peki personel alım için talep edilen şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman? Başvurular nereye yapılması gerekiyor?

Hastane bünyesi için yayınlanan kadro listesi nedir?

Bursa Uludağ üniversitesi (BUÜ) bünyesine alımı yapılacak, 32 sözleşmeli personel için eğitim seviyesine göre kontenjan dağılım listesi şu şekilde;

Ön lisans mezunu:

  • 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 19 Sağlık Teknikeri

Lisans Mezunu:

  • 5 Ebe, 4 Eczacı

Başvuru işlemlerinin Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesinin İnsan Kaynakları Birimi’ne bizzat yapılacağı ilanlar için son başvuru tarihi, 12 Aralık 2023 olarak belirlendi.

Personel alım için talep edilen şartlar neler?

Bursa Uludağ Üniversite hastanesi bünyesine katılarak, Ebe, Güvenlik Görevlisi, Sağlık Teknikeri, Eczacı, gibi meslek grupları için başvuru yapacak adaylardan genel olarak 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları talep edilecektir. Bu kapsamda da, adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir.

Tüm adayların, kamu haklarından mahrum olmaması ve görevi yapmasına engel teşkil edebilecek, herhangi bir sağlık sorununun olmaması aranan şartlar arasında yer alıyor.

Personel alımı için başvuru yapacak adayların, sosyal güvenlik kuruluşundan yaşlılık aylığı ya da emeklilik aylığı gibi aylık almıyor olması gerekmektedir.

Erkek adayların, sskerlik hizmetini tamamlamış ya da askerlikle ilişiğinin bulunmaması da aranan şartlar arasında yer alıyor.

Ayrıca, 657 sayılı Kanunun 4B maddesi bendinde, sözleşmeli statüde olan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışıyor olmaması gerekmektedir.

Eczacılık dışında, ön lisans için P93 ya da lisans derecesi için P3 ile 2022 KPSS sınavından minimum 60 puan almış olması talep edilecektir.

Tüm bunlara ek olarak adaylardan her meslek grupları için özel şartlar talep edilecektir.

İlgili Makaleler