Magazin

Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, Ekranlara Geri Döndüğünü Duyurdu; “Her Şeyi Çok Özlüyorum!” O Reklam Filmi Aylarca Konuşulacak!

Binbir Gece isimli televizyon dizisinde oyuncu Halit Ergenç ile tanıştıktan sonra ilişki yaşamaya başlayan Bergüzar Korel, 2009 yılının Ağustos ayında ünlü oyuncu ile dünya evine girmişti. Evliliklerinden üç çocuk dünyaya getiren Bergüzar Korel, bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Bergüzar Korel, o reklam filmi ile ekranlara geri döndü.

İlk bebeklerini 2010 yılında kucağına alan Bergüzar Koral ve Halit Ergenç çifti, ikinci bebeklerini 2020 yılında, üçüncü bebeklerini ise 2021 yılında kucaklarına aldı. Bir süre çocuklarının gelişimi ile ilgilenmek için ekranlardan uzak olan Bergüzar Korel, yeni reklam filminde de bir anneyi canlandırdı. Bu reklam filminin ardından ünlü oyuncunun yaptığı paylaşım ise, herkesi duygulandırdı.

Yeni Reklam Filmi Çok Beğenildi

HepsiBurada isimli e-Ticaret sitesinin yeni reklam yüzü olan Bergüzar Korel’in yeni reklam filmi yayınlandı. Bergüzar Korel ile ‘Annelik yolculuğu burada başlar’ mottosu ile seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncunun yeni reklam filmi büyük ilgi uyandırdı. Uzunca süredir hamilelikleri ve anne olma süreci nedeniyle ekranlarda olmayan Bergüzar Korel’in bu reklam filmi ile yeniden ekranlara geri dönmesi ise, ünlü oyuncunun hayranlarını bir hayli sevindirdi. Reklam filminde Bergüzar Korel’in gece yarısı uykusundan uyanıp çocuklar ile ilgilendiği, günlük rutini ve çocuklar ile dış mekan etkinlikleri yapması ise, ünlü ismin hayranları tarafından oldukça gerçekçi bulundu.

Evimi Özledim Dedi, Takipçilerini Duygulandırdı

Bir süre önce aile ile birlikte yurt dışına taşınma kararı alan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram hesabından özlem dolu bir paylaşım yaptı. Gerçekleştirdiği paylaşımında özlediklerini sıralayan Bergüzar Korel; “Ailen neresi ise evin orası elbet… Ama küçük balkonumu, kahve makinamı, koltuğumu, duvarlarımı, duşumu, kapımı, halımı, oyun odasındaki minderleri, yastığımı, duvarlardaki fotoğraflarımı, buzdolabı üzerinde duran gittiğimiz her ülkeden büyük bir heyecanla getirdiğim magnetlerimizi, Ali’min ilk yaptığı resmi, odamıza vuran güneşi, gece kalktığımda çocuklarım uyurken öpüp kulaklarına dua fısıldamak için geçtiğim koridoru, kahvaltı soframızı, tabaklarımı, havlumu, çarşafımı, sabunumu, dolaplarımı, evi ev yapan duvarlarda bizde iz bırakan tüm anılarımızı… Çok özlüyorum… Bu liste böyle uzar gider… Kimine deli saçması geliyor biliyorum. Al hepsini yanına bitsin bu dert diyebilirsiniz. Ama öyle değil işte” ifadelerini kullandı.

Ardından yeni yaşamında da mutlu olduğunu belirten Bergüzar Korel, açıklamasının devamında ise; “Benim gibi olduğu yere kök salan biri için bütün bunların anlamı çok büyük. Şimdi olduğumuz yerde anıları biriktirip daha büyük bir heyecan ve özlemle tüm sevdiklerimizle uzun sofralarda buluşuyoruz aslında. ‘Canım çok özledim bi kahve içelim’ samimiyetsizliği hiç uğramıyor artık mahallemize, planlar yapılıyor ve gerçekten birbirimize kavuştuğumuz an dibine vuruyoruz hasretin de muhabbetin de yemeğin de. Bu güzel işte” ifadeleri yer aldı. Bergüzar Korel’in bu paylaşımı binlerce kişi tarafından beğenilirken; ünlü oyuncunun gönderisinin altın duygu yüklü yorumlar yapıldı.

İlgili Makaleler