Magazin

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın’dan İsyan Üzerine İsyan; Önce Zamlar, Ardından Afganlar! “Bıktık, Bıktık…” Böyle Bir İsyan Görülmedi!

Bir süredir vatandaşların da yoğun tepkisini alan kontrolsüz bir şekilde ülkeye giriş yapan Afgan mülteciler, ünlü isimlerin de hedefine aldığı konular arasındaki yerini aldı. Geçtiğimiz gün bir Afgan mülteci tarafından çekildiği iddia edilen bir videonun sosyal medya platformlarında viral hale gelmesinin üzerine pek çok sosyal medya kullanıcısı bu duruma tepki göstermişti. O videoya bir tepki de Demet Akalın’dan geldi.

Özellikle Antalya ve Muğla etrafını saran büyük orman yangınlarından bu yana toplumsal olaylara gür bir ses çıkarmaya başlamış olan ünlü pop şarkıcı Demet Akalın, bugün iki ayrı olaya isyan etti. Arka arkaya gelen zamlara tepkisiz kalmayan Demet Akalın, sosyal medyada viral olan Afgan mültecinin çektiği bir videoya ise tepki gösterdi. Üstelik Demet Akalın, tepki dolu sözler yazdığı videoya Emniyet Genel Müdürlüğü’nü de etiketleyerek, ihbarda bulundu.

Zamlara Tepki Vermişti

Son zamanlarda güncel gelişmelere ilişkin fikrini açık bir şekilde paylaşan Demet Akalın, zamlara da tepki verdi. Tütün ve tütün grupları ile alkollü içeceklere gelen ÖTV zammının kolaya kadar yansımasının ardından elektrik ve doğalgaza da zam gelmişti. Konuyla ilgili paylaşım yapan sosyal medya fenomeni olan Ata Benli’nin; “Kola dahil tüm gazlı içeceklere yüksek miktarda yeni ön ek zam yolda. Raflarda göremezseniz şaşırmayın…” paylaşımına yorum yapan Demet Akalın, benzin ve motorine gelen ek ÖTV zammına ilişkin de paylaşım da bulunmuştu. Konuyla ilgili haberi alıntılayan Demet Akalın, zam haberinin üzerine “Abi yeter yeter!” notunu düşmüştü. Ardından bir paylaşım daha yapan Demet Akalın, bu kez kontrolsüz bir şekilde ülkeye giriş yapan Afgan mülteciler konusunda ses çıkardı.

Afgan Mültecinin Çektiği O Videoya İse İsyan Etti

Sosyal medya platformlarında dünden bugüne viral hale gelmiş olan ‘İki Afgan sapık sürekli okul önünde video çekiyor’ videosunu gören Demet Akalın, kendisini tutamadı. Videoyu alıntılayarak üzerine not düşen ünlü şarkıcı, videoya; “Bıktık! Bıktık! Dün de bir arkadaşımın havalimanında poposunu çekip, utanmadan airdropla kıza atmış ve herkese tabii!!” notunu düştü. Ardından attığı tweete Emniyet Genel Müdürlüğü’nü de etiketleyen Demet Akalın, konuyla ilgili Twitter üzerinden suç duyurusunda bulunmuş oldu.

İlgili Makaleler