Magazin

Ünlü şarkıcı paraya kıydı! İstanbulun gözde yalısında düzenlenen evlilik 1 Milyon TL’ye patladı!

“Ay Tenli Kadın” şarkısı ile popüler hale gelen Ufuk Beydemir yaz aylarında nişanlısı İpek Filiz Yazıcı ile evlenerek dünya evine girdi. Çift 2 ay önce düzenlenmiş olan evliliğin üzerine dün akşam İstanbul’un ünlü yalılarından birinde nikah töreni düzenledi.

Nikah tazeleyen çift akrabaları ve arkadaşlarının bulunduğu temsili bir nikah sonrası büyük bir eğlence düzenledi. Çiftin evliliği İtalya’da gerçekleşmişti. Türkiye’de bulunan akrabaları ve arkadaşlarının bulunduğu yeni bir düğün ile nikah tazelemiş oldu.

ROMA SONRASI TÜRKİYE!

Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti 2 ay önce Roma’da nikah masasına oturmuştu. Çiftin akrabaları ve yakın arkadaşlarının bulunmamasından dolayı Türkiye’de de bir düğün yapacakları söylenmişti. O gün geldi çattı. Dün akşam da Sarıyer’de bulunan Fuat Paşa Yalısı’nda gerçekleşen davette milyonlar havada uçuştu.

1 milyon TL’ye mal olan düğünde İpek Filiz Yazıcının tercih ettiği gelinlikte çok konuşuldu. Oldukça sade ve şık bir gelinlik transparan ve inci detayları ile büyük beğeni topladı. Çiftin temsili olarak gerçekleştirdikleri İstanbul Sarıyer’deki düğünlerinde nikahını aynı grupta yer alan arkadaşı gitarist İbrahim Çığşar kıydı.

DÜĞÜN KARELERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI!

Oldukça sade bir törenle yeniden nikah tazeleyen çift yalıda yaptıkları düğün sonrası 1 milyon TL ödedi. Çift mutluluğunu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla da yeniden takipçileri ile paylaşmış oldu.

İstanbul’da gerçekleşen düğün öncesi ve sonrasında çekilen kareler sosyal medya hesabı üzerinden büyük beğeni aldı. Düğün öncesindeki süreçte Beydemir’in eşi İpek Filiz Yazıcı kız arkadaşları ile pijama partisi yaptı ve bu anları sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı.

İlgili Makaleler