Personel Alımı

USHAŞ’tan Haber Ver: İstanbul Ve Ankara’dakilerden Seçilecek! Sağlık Bakanlığı Da Devrede; Personel Alımı İçin Başvurular Başladı!

Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra bu kurum ve kuruluşların kurduğu şirketler de personel alacağı zaman kamuoyuna açık bir şekilde ilan veriyor. Bu bağlamda 2019 yılında Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulmuş şirketlerden biri olarak topluma hizmet veren Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ), yeni personel ilanı yayınlamış bulunuyor. Öte yandan USHAŞ, ilana ilişkin tüm detayları kamuoyu ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

Kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere yeni personel alımı gerçekleştirecek olan Sağlık Bakanlığı iştiraki şirketi Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ), dört yeni personel alımı gerçekleştiriyor. Alacağı personele ilişkin şartları ve personellerin çalışacağı pozisyonları açıklamış olan USHAŞ, herhangi bir KPSS’ye girme şartı da aramıyor. Bu kapsamda USHAŞ’ın ilanına başvurular 30 Haziran’a kadar devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı Şirketi USHAŞ, Ankara ve İstanbul’a Personel Alıyor

Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulmuş şirketlerden biri olarak topluma hizmet veren Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ), dört yeni personel alacağını duyurmuş bulunuyor. Bu kapsamda Ankara ve İstanbul’da çalıştırılmak üzere dört fiyatlandırma uzmanı alacak olan USHAŞ, aldığı dört fiyatlandırma uzmanının ikisini Ankara’da ikisini ise İstanbul’da çalıştırmayı planlıyor. Bu kapsamda aşağıdaki şartları taşıyan adayların başvurularını bekleyen USHAŞ, gerçekleştireceği yeni işe alım ilanına başvuruları kendi sitesi içerisinden adaylar sunduğu kariyer kapısı üzerinden yani (https://www.ushas.com.tr/kariyer/) adresinden alıyor. Öte yandan USHAŞ’ın personel alımlarına ilişkin başvurular, haziran ayının sonuna kadar devam ediyor.

USHAŞ Personel Alımlarında Mezuniyet Şartı Bulunuyor

Dört yeni personel alımı için düğmeye basmış olan Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulmuş şirketlerden biri olarak topluma hizmet veren Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ), personel alımlarında özellikle mezuniyet şartına dikkat edilmesi hususunda adayları uyarıyor. Bu bağlamda adayların; sağlık yönetimi, işletme, çalışma ekonomisi, iktisat vb. bölümlerin herhangi birinden lisans derecesinde mezun olmasını bekleyen USHAŞ, açık olan pozisyonları için herhangi bir KPSS puan şartı aramıyor. Bunun yanı sıra kamu personeli alma şartlarını olduğu gibi arayan USHAŞ, bu şartlara ek olarak seyahat engeli bulunmayan (yurtiçi ve yurtdışı), Ankara veya İstanbul’da ikamet eden ve B sınıfı ehliyeti olan adayların başvurularını değerlendirme kapsamına alıyor.

İlgili Makaleler