Ekonomi

Uzman İslam Memiş altın ile ilgili açıklama yaptı! Pazartesi günü için uyarı verdi!

Altın ve para piyasaları uzmanı olan İslam Memiş altın ile ilgili aralık ayı tahminlerini açıkladı. Düşüşlerin kalıcı olmadığını paylaşan uzman altının yılı kaç TL ile tamamlayacağını paylaştı.

Uzmanlar yaz sonuna gelmesiyle birlikte altın ile ilgili tahminlerini paylaşıyor. Uzman İslam Memiş altındaki düşlerin kalıcı olmadığı ve altının ya sonunda 2000 TL’ye kadar ulaşacağını belirtti. İşte altın ile ilgili uzmanlardan gelen tüm açıklamalar…

Pazartesi günü için uyarı verildi

Piyasa içerisindeki yükselişine devam ettiren altın yılı rekor ile bitirmeye hazırlanıyor. Para piyasaları uzmanı Memiş yatırımcıların beklemiş oldu o alım fırsatı için tarihi paylaştı. Altında yaşanacaksa düşüşlerde herhangi bir kalıcılığını olmayacağını ifade eden uzman yatırımcıların elini çabuk tutması adına uyarılarda bulundu.

Son üç ay içerisinde yeni rekorlara giren altın ons altın ile paralel hafta içerisinde düşler yaşadı. Uzman Memiş altında bu hafta yeni dalgalanmalar olabileceğini ve bunun yatırımcılar için son derece bir fırsat olacağına işaret etti.

Aralık boyunca dalgalanmalar olacak

Uzmanlar aralık ayı adına Amerika verilerinin son derece önemli olduğunu ve cuma günü itibari ile tarım dışı istihdam verilerinin açıklandı ve bu verilerin etkisi ile birlikte 2000 dolar seviyesinin altına gerileyen ons altının yaşamış olduğu değişimler sebeple altına geri çekilmelerin yaşanmasının son derece normal olduğu değerlendirildi.

Altında yaşanan geri çekilmeler ve hızlı yükselişler ile birlikte vatandaşlar altın için paylaşılan değerlendirmeleri yakından takip ediyor. Enflasyonun ardından altında dalgalanmalar olabileceğini paylaşan uzmanlar yılsonuna kadar altında fiyat farklarının oluşacağını paylaştı. Merkez Bankası’nın faiz artırımlarının son bulmasının da faiz indirimlerine sebep olacağını ve bununla birlikte altın fiyatlarında yine değişiklikler olacak paylaşıldı.

Gram altın borcu olanlara fırsat

Altın kapalı çarşı piyasalarında 1943 TL seviyesinden bir kapanış gösterdi. Aralık ayında yaşanmış olan gerilemeler ortaya uzun vadeli yatırımcılar adına iyi bir fırsat sundu değerlendirildi. Düğün yapacak olan vatandaşlar ve altın borcu olanlar için bu dönem son derece iyi bir fırsat olarak değerlendirildi. Düşlerin kalıcı olmadığı düşüncesi uzmanlar tarafından paylaşıldı.

İlgili Makaleler