Ekonomi

Uzmanlar o tarihe kadar beklememesi konusunda uyardı! 2024 yılı altın uyarısı!

Altın ve para piyasaları uzmanları piyasa değerlendirmelerinde paylaştı. Tüm yatırım araçlarına dair yorumlar paylaşıldı. Altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar detayları merakla takip etti.

Altın piyasasında yaşanan dalgalanmalar ile birlikte uzmanlar yeni açıklamalarda bulundu. Uzman İslam Memiş yatırımcılara heyecanlandıracak bilgiler verdi. İşte altınla ilgili tüm detaylar…

O tarihe kadar bekleyin dedi

Altın ve döviz piyasasını yakından takip eden uzmanlar alım fırsatları ile ilgili görüşlerini paylaşıyor. Aralık 2023 dönemine girilmesi ile birlikte genelde beklenen altın fiyatı tahminler uzmanlar tarafından açıklanıyor. Altın piyasası konusunda uyarılar yapan İslam Memiş gram altın için beklentilerinin 2700 TL olduğunun altını çizdi.

Gram altın 2700 TL olacak

Ünlü bir ekonomist olarak bilinen İslam Memiş geçtiğimiz günlerde yeni açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda altının ilerleyen süreçteki durumuna değindi. Yapılan açıklamalar altın yatırımcıların dikkatini çekti. Bundan sonraki süreç içerisinde altının 2700 TL varacağına duyurdu. Hızla yükselişe geçen altında artışların devam edeceğini vurgulayan uzman bu duruma bir alım fırsatı olarak değerlendirdi. Aralık ayı için son türlü yani İslam Memiş bu seviyeye tekrardan bir alım fırsatı olarak görmeleri konusunda vatandaşlara bilgilendirdi.

Evinde altın tutanlar dikkat!

Yaptığı tahminler ile birlikte vatandaşların yakından takip ettiği ekonomist İslam Memiş açıklamalarına yenilerini ekledi. Bu hafta için bir değerlendirmede bulunan vatandaşlara altın konusunda uyardı.

Ekonomist İslam Memiş yaptığı açıklamalarda fiziksel şekilde altının 1920 TL üzerinden kapattığını ve ons altının etkisiyle birlikte gelecek hafta altın fiyatlarının düşeceğini beklediğini paylaştı. Doların farklı nedenler sebebiyle düşmeyebileceğini ve elinde dolar olanların muhafaza etmesini elinde dolar olmayanların ise bu haftayı mantıklı bir şekilde değerlendirmesini vurguladı. Bu hafta için kısa vadeli dişlerin mümkün olabileceğini ve bu düşlerin bir alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini duyurdu. Gram altın için beklentilerinin ilk aşamada 2500 TL, ikinci aşamada ise  2700 TL olacağını vurguladı.

Elinde altın olanların bozdurmamasına veya değiştirmemesini söyledi. Altın almak isteyen yatırımcıların ise bu hafta kuyumculara gitmelerini önerdi.

İlgili Makaleler