Gündem

Vakıfbank Açıkladı, Kredi Kartı Borcu Olan Herkes Yararlanabilecek! Başvuru Yapmak Yetiyor, Kredi Kartı Borçları Tam 12 Aya Birden Bölünüyor!

Nakit ihtiyaçlarını gidermek için sık sık kredi kartlarından yararlanan vatandaşlar, kredi kartlarına olan borçları altında da ezilmeye başladı. Özellikle ekstre ödemelerinde zorlanan vatandaşlar, çareyi bu kez kredi çekmekte buldu. Borcu borç ile kapatmanın ve vatandaşın üzerindeki maddi yükü artırmanın önüne geçmeyi hedefleyen Vakıfbank ise, kredi kartı borçlarını taksitlendireceğini açıkladı.

Milyonlarca kredi kartı borcu olan vatandaşı yakından ilgilendiren bir hamle yapan Vakıfbank, kendi bankasında kredi kartı borcu olan herkese taksitlendirme ve esnek geri ödeme planı ile borç yapılandırması yapacağını duyurdu. Bu duyurunun ardından yapılandırmanın detaylarını da kamuoyu ile paylaşan Vakıfbank, borcu olan müşterilerine seslendi.

Vakıfbank, Kredi Kartı Borçlarını Başvuru İle Yapılandırıyor

Ekstre erteleme ile kredi kartı son dönem ekstre borcunun, en az asgari tutarının ödenmesi sonrasında kalan borç tutarını erteleme kapsamına alan Vakıfbank, kalan borcu aylık yüzde 1,80 faiz oranı ile yeniden yapılandırıyor. Kredi kartı borçlarında üç aya kadar taksitsiz erteleme seçeneği sunan Vakıfbank, aynı zamanda yapılandırılan borçları aynı faiz oranından 12 aya kadar takside de bölüyor. Son dönem ekstre hesap kesim tarihi ile son ödeme tarihinden en geç 1 gün öncesine kadar talepte bulunan tüm Vakıfbank müşterilerinin yararlanabileceği bu hizmet kapsamındaki başvurular ise; mobil bankacılık, internet bankacılığı, ATM’ler, telefon bankacılığı ve şubeler aracılığıyla alınıyor. Öte yandan kredi kartı ekstresinin asgari ödeme tutarını yatırmış olan tüm banka müşterileri bu ekstre erteleme seçeneğinden yararlanabiliyor.

Vakıfbank, Kredi Kartı Borçlarını Ödemeyi Kolaylaştırıyor

Kredi kartı borçlarında yapılandırma dönemini başlatmış olan Vakıfbank, kredi kartı ekstresinde yer alan; vade farklı taksitli işlemler, peşine taksit, işlem erteleme, taksitli nakit avans ve yapılandırma işlemlerini erteleme kapsamına dahil etmiyor. Halihazırda yapılandırmalı kartları da bu kapsama dahil etmeyen Vakıfbank, sadece TL bazlı ekstre alan müşterilerini bu kampanyadan yararlandırıyor. Yıl içinde en fazla 9 kez yapılandırma ve erteleme hizmetlerinden yararlanabilen Vakıfbank müşterileri, SMS ile de bu avantajdan yararlanabiliyor. SMS kanalıyla ertelemek için ERTELE; taksitlendirmek için TAKSİTLENDİR yazıp, kartın son 6 hanesini ve istenilen vade sayısını ekleyerek 5724’e gönderen tüm Vakıfbank müşterileri, kampanya kapsamına dahil olabiliyor.

İlgili Makaleler