Gündem

Vakıfbank ekim ayının şahane kampanyasını açıkladı! Akaryakıt alışverişleriniz bedavaya gelecek! Bedava akaryakıt için kartınızı istasyonda kullanmanız yeterli!

Bankaların müşterilerine yönelik sunduğu ayrıcalıklı hizmeti göstermek için düzenledikleri alışveriş kampanyaları, ekim ayında da bankaların yoğun bir şekilde eğildiği alanlardan biri oldu. Pek çok alanda kampanyalar düzenleyen bankalar, özellikle de son bir hafta da dört kere zam ve bir kere indirim ile bulaşarak fiyatı yeniden 26 TL’nin üzerine çıkmış olan motorini de kapsayan akaryakıt alışverişleri üzerine bilhassa eğilmeye başladı. Artan akaryakıt fiyatlarına karşı müşterilerinin cebini korumayı amaçlayan bankalar arasında yer alan Vakıfbank, ekim ayının akaryakıt kampanyasını açıkladı.

Sene başından bu yana müşterilerini marketten elektronik sektörü alışverişlerine kadar pek çok avantajlı alışveriş kampanyası ile buluşturan Vakıfbank, bu kez akaryakıt sektörüne el attı. Akaryakıt sektöründe yeni bir kampanyayı devreye sokan Vakıfbank, akaryakıt alışverişlerine anında uygulanacak indirim kampanyasının startını verdi. Bu kampanya kapsamında herhangi bir benzin istasyonu ile anlaşmayan Vakıfbank, tüm akaryakıt istasyonlarında yapılacak olan alışverişleri kampanya kapsamında dahil etti.

VAKIFBANK’IN YENİ AKARYAKIT KAMPANYASI BAŞLADI

Sık sık akaryakıt sektöründe iş birliktelikleri gerçekleştiren Vakıfbank, bu kez tüm akaryakıt sektörünü kapsayan bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. Vakıfbank’tan gerçekleştirilen kampanya duyurusuna göre, VakıfBank Worldcard ile 17 Ekim 2022 tarihi ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişe anında 50 TL indirim kazanılacağı öğrenildi. Kampanyasına dair detaylı bir açıklama gerçekleştiren Vakıfbank, kampanyanın müşteri bazında geçerli olmasından kaynaklı olarak, bu kampanyadan her bir müşterisinin bir kez olmak koşuluyla yararlanabileceğini duyurdu. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişleri de kampanyaya dahil eden Vakıfbank, kampanya kapsamında yapılacak olan alışverişlerden önce kampanyayı katılmayı şart koştu.

VAKIFBANK KAMPANYAYA KATILIM İÇİN VAKIFBANK MOBİL’İ İŞARET ETTİ

Kampanyasını katılımlı olarak hayata geçiren Vakıfbank, kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlanabileceğini duyurdu. Bunun yanı sıra kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemlerinin dahil olmadığının altını çizen Vakıfbank, kazanılan indirimlerin bireysel kredi kartı sahiplerinin hesaplarına 8 Kasım 2022 tarihinde yükleneceğini duyurdu. Ticari banka müşterilerinin kampanyadan yararlandırmayan Vakıfbank, Express Card sahipleri için kampanya katılım bedelini ise 4,99 TL olarak belirledi.

İlgili Makaleler