Ekonomi

Vakıfbank’ın Aydın satılık gayrimenkul ilanları şaşkınlık yarattı! Depo 40 bin TL’den, dubleks daire 600 bin TL’den satışa sunuldu!

2021 yılının sonunda altın piyasasında ve para piyasalarında kayda geçen rekor seviyeler, o dönem içerisinde satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin nerede ise tek gecede fahiş rakamlara ulaşmalarına sebep oldu. Bu durumdan etkilenen kalemlerin başında ise hammadde fiyatları geldi. Başta hammadde fiyatlarına sonrasında ise sektörü etkileyen diğer kalemlere yapılan yüksek oranlı zamlar, ikinci el ve sıfır gayrimenkullerin fiyatlarında 2- 3 kata kadar fark ortaya çıkmasına sebep oldu.

Geçtiğimiz yılın son günlerine doğru gayrimenkul fiyatlarına yansıtılan yüksek oranlı zamlar, yeni dönemde de hem ekonomi piyasalarının olumsuz gidişatlarının devam ediyor olması hem de bazı kötü niyetli gayrimenkul sahiplerinin fiyat yükseltme hamleleri sebebi ile devam etti. 2022 yılı içerisinde emlak sektöründe tarihi bir durgunluğun yaşanmasına sebep olan bu durum, bu zamana kadar gayrimenkul sahibi olabilmek adına birikim yapmış olan tüketicileri hayal kırıklığına uğrattı.

Mevcut birikimleri karşılığında gayrimenkul sahibi olmaları imkansız hale gelen tüketiciler için Vakıfbank’tan müjdeli haber geldi. Kamu bankası, elinde bulunan icralık iki gayrimenkul için Intengo platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN AYDIN’DA SATILIK DEPO İLANI!

Kart ve finansman kampanyalarının ayrıcalıklı fırsatları sayesinde sektöre damgasını vuran Vakıfbank, bu kez de uygun fiyatlı gayrimenkul arayışı içerisinde olan tüketicilere destek vereceğini bildirdi. Bu kapsamda Intengo üzerinden yeni bir ihale düzenleyen kamu bankası, ihale kapsamında satışa sunmuş olduğu icralık depoya ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Intengo platformu üzerinden düzenlenmiş olan ihale aracılığı ile fiyat teklifine açılan 55 metrekarelik icralık deponun, Turan Mahallesi Atatürk Caddesi Nazilli/ Aydın adresinde bulunduğu öğrenildi. Deponun tam hisse ile satılacağını belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 41 bin TL, teminat bedelini ise 2 bin 50 TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK’TAN AYDIN’DA SATILIK DUBLEKS DAİRE İLANI!

Aydın’ın Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan 2+1 dubleks daireyi de Intengo üzerinden satışa sunduğunu belirten Vakıfbank, kullanım alanı 71 metrekare olan daire için 600 bin TL talep ettiğini bildirdi. İhaleye katılabilmek için Nazilli şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 30 bin TL olarak açıklandı.

İlgili Makaleler