Gündem

Vakıfbank’tan Haber Geldi; Artık Hiçbir İhtiyaç Ertelenmeyecek! Vakıfbank’tan İnternetten Alışveriş Yapan Herkese Anında Sıfır Faizli Kredi Haberi!

Her geçen gün teknoloji tesiri altına girmeye devam eden dünyada vatandaşların alışveriş alışkanlıkları da değişiyor. Alışverişlerini daha çok internetten gerçekleştiren vatandaşlar; giyimden mutfak araç gereçlerine kadar pek çok ürünü bir tıkla kapısına kadar getirtebiliyor.

İnternet alışverişinin sağladığı kolaylıklar sonrası daha cazip hale gelmesi, bankaları da harekete geçirmiş bulunuyor. Vatandaşların ihtiyaçlarını ertelememesi için çeşitli e-ticaret platformlarıyla işbirliği içerisine giren bankalar, anında kullanılabilecek olan dijital kredi paketlerini müşterilerinin kullanımına sunuyor. O bankalardan biri olan Vakıfbank ise, n11 ile yaptığı işbirliğinin ardından yeni kredi paketini kamuoyuna tanıtmış bulunuyor. Öte yanan kampanyanın detaylarını da açıklayan Vakıfbank, internetten alışveriş yapmak isteyen herkese müjdeyi vermiş bulunuyor.

Vakıfbank’ın Sıfır Faizli Alışveriş Kredisi

Müşterilerinin dikkatini son günlerde düzenlediği kampanyalar ile çeken Vakıfbank, şimdilerde online alışveriş tutkunlarına özel bir kampanya ile ses getirmeye başlıyor. Yeni kampanyasında dijital bankacılık sisteminin getirilerinden biri olan dijital kredi ile müşterilerinin karşısına çıkan Vakıfbank, n11 ile işbirliğine kadar ve anında 5 bin TL’ye varan kredi veriyor. Sadece bir tıkla alınması mümkün olan Vakıfbank Anında Dijital Kredi paketi, sıfır faiz oranıyla alışveriş tutkunlarının kullanımına sunuyor. Müşterilerinin alışverişlerini kesintisiz bir şekilde devam etmesini sağlamayı amaçlayan Vakıfbank, dijital kampanyasının detaylarını da açıklamış bulunuyor.

Vakıfbank’ın Hızla Dijitalleşen Dünyası

N11 işbirliğiyle anında dijital kredi sunmaya devam eden Vakıfbank, alışveriş için nakit ihtiyacı olan her müşterisinin yanında oluyor. Bir tıkla başvuru yapılabilecek olan bu kredi paketi sayesinde ihtiyaçların ertelenmesinin önüne geçen Vakıfbank, 36 aya varan taksit seçenekleriyle de alışverişin geri ödemesinin oldukça kolaylaşmasını sağlıyor. 5 bin TL’ye kadar sağladığı krediyi Masterpass sistemine kayıtlı Vakıfbank Bankomat kartı sahibi olan müşterilerine sunan Vakıfbank, kredi başvurusu için ise, müşterilerini ödeme sayfasında dikkatli olmayı tavsiye ediyor. Ödeme sayfasında yer alan “Dijital Kredi ile Öde” seçeneğiyle kolayca başvurulabilecek olan bu kredinin onaylanması halinde, söz konusu olan 5 bin TL anında başvuru yapan kişinin Vakıfbank hesabına aktarılıyor. Bu kredinin n11 üzerinde kullanılması için ise, kartın Masterpass sistemine kayıtlı olması gerekiyor.

İlgili Makaleler