Gündem

Vakıfbank’tan Kazandıran Bir Kampanya Daha! 18 Yaşından Büyük Olan Herkese Para Hediye Edeceğini Duyuran Vakıfbank, Tamı Tamına….

Önceden sadece kredi ve kredi kartlarında sağladıkları avantajlar ile yarışan bankalar, şimdilerde kazandıran kampanyalarında yarışır hale gelmiş bulunuyor. Müşterilerine daha çok kazandırmak için harekete geçen bankalar, sürekli olarak alışveriş yapan vatandaşlarına daha fazla para kazandıran kampanyalar hazırlıyor. O bankalardan biri olan Vakıfbank ise, en çok kazandıran kampanyasının detaylarını açıklamış bulunuyor!

Türkiye’nin en köklü kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, müşterilere diğer bankalara oranla daha avantajlı hizmetler vermesiyle öne çıkıyor. O hizmetlerine bir yenisini daha eklemiş olan Vakıfbank, her geçen gün kazandıran hizmetlerinin sayısını artırıyor. Şimdilerde alışveriş yapan müşterilerine özel bir kampanya geliştirmiş olan Vakıfbank, şartları yerine getiren tüm müşterilerine hediye TL edeceğini duyurmuş bulunuyor.

Vakıfbank’tan Kazandıran Yeni Bir Kampanya Daha

Müşterilerinin karşısına yeni bir kampanya ile daha çıkan Vakıfbank, bu kampanyasını VakıfBank Worldcard kullanan tüm müşterilerine özel olarak geliştirmiş bulunuyor. 1-31 Mart 2022 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde 250 TL ve üzeri e-ticaret alışverişi yapan Vakıfbanklıların yaralanabileceği bu kampanya kapsamında, Vakıfbank Worldcard müşterilerine; ilk 250 TL ve üzeri e-ticaret alışverişten sonra, her 250 TL ve üzeri e-ticaret alışverişe 15 TL, toplam 45 TL Worldpuan veriliyor. Katılım gerçekleştirilerek kazanılabilecek olan 45 TL Worldpuan’dan yararlanmak isteyen vatandaşların yapması gereken tek şey ise; VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşuna basmak oluyor.

Vakıfbank’tan Para Kazanmak İçin Worldkart Sahibi Olmak Yetiyor

Yeni kampanyası ile bir hayli sevilmiş olan Vakıfbank, kampanyasının detaylarını da belirlemiş bulunuyor. Bu bağlamda, BusinessCard ve Bankomat Kart sahipleri bu kampanyadan yararlanamezken; nakit çekim, yurt dışı, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, faiz ve komisyon kullanılarak yapılan alışverişler, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan harcamalar da kampanya kapsamına alınmıyor. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’ların son kullanım tarihi ise, 24 Nisan 2022 olarak belirlenmiş bulunuyor. Bu tarihe kadar kullanılmayan hediye paralar, banka tarafından otomatik olarak geri alınıyor.

İlgili Makaleler