Gündem

Vatandaşa Böyle Destek Görülmedi; Yine Bir Kamu Bankası Yaptı! Vakıfbank İnternetten Yapılan Gıda Alışverişlerini Ödüyor! Tek Şart…

Kredi kartı ve banka kartlarının geçmişe göre çok daha yaygın olarak kullanılmaya başlandığı günümüzde bankaların kazandıran kampanyaları da her geçen gün artıyor. Bankaların müşterilerine yönelik geliştirdiği bu kampanyaların kapsamına Ramazan ayı olması nedeniyle daha sık gıda alışverişleri alınır hale geliyor. Son gıda alışveriş kampanyasını geçtiğimiz gün duyuran Vakıfbank ise, banka müşterilerinin ağzının açık bırakacak bir kampanya hazırlamış bulunuyor.

Ramazan ayı boyunca gıda harcamalarının daha da artacak olması bankaları harekete geçirmiş bulunuyor. Kredi ve banka kartları aracılığıyla yapılacak olan gıda alışverişlerine TL değerinde puanlar veren bankalar, müşterilerinin bir sonraki alışverişini bedavaya getirmesini sağlıyor. Böylelikle avantajlı hizmet sayılarını artırmış olan bankaların yeni müşteriler kazanması da daha kolay oluyor. Son dönemlerde artmış olan gıda alışverişi kampanyalarından birini hazırlamış olan Vakıfbank ise, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış bulunuyor.

Vakıfbank, Ramazan Ayı Gıda Alışverişlerine 150 TL İndirim Yapıyor

Alışverişlerini banka kartı ve kredi kartları ile yapan vatandaşlara yönelik çok özel kampanyalar sunmaya devam eden Vakıfbank, bu kez gıda alışverişlerinde geçerli olacak bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda müşterilerinin bir sonraki alışverişini bedavaya getirmesini amaçlayan Vakıfbank; World POS cihazlarından yapılacak olan 200 TL ve üzeri değerlerdeki her gıda alışverişlerine 15 TL olmak üzere, toplamda 150 TL World Puan hediye ediyor. Bu kapsamda kazandıkları World Puanları başka alışverişlerinde kullanım hakkı elde eden Vakıfbanklılar, bir sonraki alışverişlerinin tamı tamına 150 TL’sini bedavaya getirmiş oluyor.

Vakıfbank’ın Gıda Kampanyasına Bir SMS İle Katılım Sağlanabiliyor

Yalnızca bireysel Vakıfbank müşterilerinin yararlanabileceği gıda alışverişleri kapsamına sadece internet aracılığıyla yapılan gıda alışverişlerini alan Vakıfbank, Migros Sanal Market aracılığı ile yapılan alışverişleri kampanya kapsamı içerisinde değerlendirmiyor. 8 Mayıs’a kadar devam edecek olan bu kampanyadan kazılan World Puanlar ise 12 Mayıs’a kadar Vakıfbank müşterilerinin hesabına aktarılıyor. World Kart üye işyerlerinde kullanılabilecek olan bu World Puanların son kullanım tarihi olarak ise 13 Haziran belirlenmiş bulunuyor. Öte yandan Vakıfbank’ın Ramazan’a özel bu gıda kampanyasından yararlanmak için yapılması gereken tek şey; GIDA yazıp bir boşluk bırakıp kredi kartının son 6 hanesini yazmak ve 6635’e kısa mesaj göndermek oluyor.

İlgili Makaleler