Genel

Vatandaşlara 6 Ay Geri Ödemesiz 30 Bin Liraya Kadar Destek Veriliyor

Halkbank tarafından corona virüsü salgını durumunda ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşlar için sosyal hayatı destekleme kredisi devreye alındı. Bu kredi kapsamında 6 ay geri ödemesiz dönemli 30 bin liraya kadar kredi imkanı sağlanıyor.

Corona virüsü salgınında ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşlar için Halkbank tarafından 6 ay geri ödemesiz dönemli 30 bin liraya kadar sosyal hayatı destekleme kredisi devreye alındı. Bu doğrultuda aylık yüzde 0,55 faizli nakit destek sağlanıyor. Konu ile ilgili Halkbank tarafından bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

YAPILAN AÇIKLAMA

“Küresel pademiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile birlikte; müşterilerimizin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasının amacıyla aylık %0,55’ten başlayan faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 60 aya varan vade seçenekleriyle 30.000 TL’ye kadar Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur.

Dilerseniz anlaşmalı firma ve/veya bayilerinden alınan proforma fatura/kesin fatura ile 30.000 TL’ye kadar kredinizi aylık %0,55 faiz oranıyla ya da anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınan proforma fatura/kesin fatura ile %0,82 faiz oranıyla kullanabilirsiniz. Kredi ödemelerinizi; 6 ay ödemesiz dönemli olarak yapabilirsiniz”

Sosyal hayatı destekleme kredisi için başvurular Halkbank şubeleri üzerinden yapılacaktır. Ayrıca başvurular online olarak da yapılacaktır. Başvurunuzun olumlu sonuçlanması durumunda, proforma fatura veya kesin fatura ile en yakın Halkbank Şubesi’ni ziyaret ederek kredinizi kullanabilirsiniz.

Detaylar için TIKLAYIN.

İlgili Makaleler