Gündem

Vatandaşlara Her Hafta Ücretsiz Maske Dağıtılacak ! Başvuru Adresi Değişti

EPTTAVM tarafından dün çok önemli bir açıklama yapılarak herkese ücretsiz maske dağıtımı yapılacağı ifade edildi. Bunun ardından çok yoğun bir başvurunun yapılması nedeniyle başvuru adresi değişti. Detayları haberimizin devamında okuyucularımızla paylaşacağız...

EPTTAVM tarafından çok önemli bir açıklama yapılmıştı. Söz konusu açıklamada vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı yapılacağı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak vatandaşlar aile bireylerinin her biri için (20 – 65 yaş arası) maske dağıtımı yapılacak. Her bir ferd için haftada 1 paket maske verilecek. Bu paketin içinde 5 adet maske olacak. Vatandaşlar her hafta için başvuru yapabilecek. EPTTAVM üzerinden başvuruların açılması üzerine çok yoğun bir talep olduğundan dolayı başvuru adresi değişti.

YAPILAN DUYURU

EPTTAVM üzerinden dün yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Değerli Vatandaşlarımız,

T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır.

*Aile üyeleriniz için maske temin etmek isterseniz, aile üyelerine ait bilgileri form üzerinde doldurarak onlara da ücretsiz maske temini sağlayabilirsiniz.

Aşağıda yer alan formdaki bilgileri doldurarak maskenizi ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

*Vatandaşların her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır.

*Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun.

*PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır.

5 Adet Cerrahi Maske 3 Katlı

BAŞVURU ADRESİ DEĞİŞTİ

Tüm bunların yanı sıra başvuru taleplerinin artması nedeniyle sorunlar yaşandı. Bundan dolayı bir duyuru yapıldı ve başvuru adresi değişti. Söz konusu duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda ‘https://maske.epttavm.com’ üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi oldu. Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir