Ekonomi

Vodafone bedava 30 GB bedava internet müjdesini açıkladı! Vodafone bedava internet nasıl yapılır?

Vodafone birbirinden güzel kampanyalarına yenisini ekledi. Birçok kullanıcıya sahip olan Vodafone yaptığı kampanyalarla yine dikkat çekmeyi başardı. Dünya’nın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden bir tanesi olan Vodafone yaptığı kampanyalarla birlikte kendi kullanıcılarının ve değişim yapmak isteyen birçok kullanıcının ilgisini çekecek bir kampanya açıkladı. Arkadaşını Vodafone’a davet et kampanyasıyla 3 ay geçerli 30 GB hediye interneti hem size hem davet ettiğiniz arkadaşınıza sunuyor. Kampanya açıklandığından beri kullanıcıların yoğun ilgisini görüyor. Kullanıcılar bu konuyla ilgili bilgi almak ve şartlarını öğrenmek için aramalar yapıyorlar. İşte aranılan o şartlar.

Arkadaşını davet et 3 ay 30 Gb internet kazan!

Davet Et Kazan kampanyasında arkadaşlarını Vodafone’a davet eden kullanıcılar, gerekli hat tanımlamasının tamamlanmasının ardından 3 ay geçerli 30 GB internet hediye kazanma hakkına sahip olacaklar.  Aynı şekilde kampanyaya davet eden taraf yani Vodafone kullanıcıları linke tıklayarak 3 ay geçerli 30GB hediye internet kazanma hakkına sahip olacaklar. Bu kampanya için aranan bir diğer şart ise davet edilen kişinin faturalı hat için başvurması gerekir. Faturasız hatlar kampanyaya dahil edilmemiştir.

30 GB internet kazanmak için aranan diğer şartlar;

  • Bir abone istediği kadar kişiyi davet edebilir.
  • Kampanya tanımlandığı zaman hem davet edilen hem davet eden abone 3 ay boyunca geçerliliği olan 30 Gb internet kazanacaktır.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için kullanıcılarının aktivasyonlarının tamamlanmış olması gerekir.
  • Kampanyaya katılmak için kişiler, kişisel veri işleme iznini onaylamaları gerekir.
  • Kampanya ile ilgili bütün işlemler tamamlandıktan 48 saat içerisinde tanımlanacaktır.
  • Kampanya yurtdışında geçerli değildir. Yalnızca yurtiçinde kullanılacak. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde geçerli değildir.
  • Vodafone kullanıcıların kullanımlarını kötü niyetli kullanımdan şüphelenip inceleme ve uyarma hakkına sahiptir.

İlgili Makaleler