Gündem

Xiaomi Fiyatları Apple’ı Solladı! Xiaomi Mi 12 Lansmanı Yapıldı! Fiyatlar Açıklandı!

Xiaomi Türkiye, markanın en çok tercih edilen serisi olan Mi 12’nin lansmanını yaptı. Lansman Türkiye’de yapıldı ve serinin Türkiye’de satışa sunulacak fiyatları açıklandı. Apple ve Samsung gibi yüksek fiyatlı ürünleri olan markaların fiyatları, açıklanan son Xiaomi ürün fiyatlarının gerisinde kaldı.

Seride 2 Telefon Olacak

Küresel çapta tanıtımının geçen hafta yapıldığı Mi 12 Serisi, oldukça heyecan yaratan bu Seri 3 farklı telefon olarak tanıtıldı. Xiaomi’nin en çok tercih edilen bu serisi, markanın amiral gemisi durumunda.

Küresel tanıtım çerçevesinde 3 telefon olarak tanıtılan Mi 12 Serisi, ülkemizde 2 telefon olarak tanıtıldı ve bu telefonların Türkiye’deki satış fiyatları açıklandı. Serinin Türkiye fiyatları, rakiplerini solladı.

Türkiye Fiyatları Açıklandı

Mi 12 Serisi’nin dünya çapında yapılan lansmanında Mi 12, Mi 12 Pro ve Mi 12X telefonları tanıtıldı. Türkiye’de yapılan lansmanda ise Mi 12 ve Mi 12 Pro telefonları tanıtıldı. Türkiye’de satışa sunulan Mi 12 ve Mi 12 Pro’nun fiyatları belli oldu.

  • Xiaomi Mi 12, Türkiye Satış Fiyatı: 20.299 TL
  • Xiaomi Mi 12 Pro, Türkiye Satış Fiyatı: 24.999 TL

Xiaomi Türkiye’nin belirlediği bu fiyatlar tarihe geçti. Xiaomi, ilk defa fiyat konusunda Apple’dan yüksek bir seviyeye geldi. İki markanın Türkiye’de satışa sunulan amiral gemileri arasında ciddi bir fiyat farkı oldu. Apple marka iPhone 13 modelinin Türkiye satış fiyatı 18 bin 999 Türk Lirası iken, Xiaomi marka Mi 12 modelinin Türkiye satış fiyatı 20 bin 999 Türk Lirası olarak belirlendi.

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi olan Mi 12 serisinin teknik özellikleri beğeniyle karşılandı. İşlemci olarak Qualcomm Snapdaragon 8 Gen 1 kullanan marka, en iyi Android telefonlarla aynı tercihi yaptı.

İlgili Makaleler