EkonomiGündem

Yakın Zamanda Mazot Ve Benzin Alacaklara Cüzdanlarını Rahatlatacak Bomba Gibi Haber Geldi: 31 Mart 2022’e Kadar…

Son günlerde sık sık aldığı zamlar ile artık vatandaşları bile şaşırtmayan akaryakıt fiyatları, vatandaşların araçlarını garajlara kapatmaya başlamasına neden oldu. Akaryakıt zamları ile karşı karşıya kalınca ödemelerinde oldukça zorlanan vatandaşlar, araçlarını rahat bir şekilde kullanmaya devam edebilmek için şimdilerde bankaların akaryakıt alımı yapan müşterilerine özel olarak hazırladığı kampanyalar ile ilgilenmeye başladı.

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından harekete geçen bankalar, müşterilerine kazandıran kampanyalar ile buluşturmaya başladı. O bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, geçtiğimiz gün akaryakıt alımlarında geçerli olacak olan bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. Akaryakıt alımlarını anlaşmalı olan petrol ofislerinden alan müşterilerine MaxiPuan hediye etmeye hazırlanan Türkiye İş Bankası, kampanyasının tüm detaylarını da geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaştı.

İş Bankası’ndan 31 Mart’a Kadar Akaryakıt Alanlara Hediye MaxiPuan

Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 16 Şubat – 31 Mart 2022 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 150 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişine 40 TL MaxiPuan vereceğini duyuran Türkiye İş Bankası, yapılan alışverişlerin; temassız ya da Maximum Mobil’in içindeki Pazarama’dan yapılması halinde toplam 50 TL MaxiPuan hediye edeceğini açıkladı. Otogaz, benzin ve dizel yakıt alımları için geliştirdiği akaryakıt alımına 50 TL MaxiPuan kampanyası ile bir hayli ilgi gören Türkiye İş Bankası, kampanyasının detaylarına dair de açıklamalarda bulundu.

İş Bankası Kampanyaya Katılım Detaylarını Açıkladı

Kampanyaya katılım koşullarını kamuoyu ile paylaşan Türkiye İş Bankası, kampanyadan yararlanabilecek olan müşterilerinin; İş Bankası Bankamatik Kartları, Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar ve Pati Kart sahibi olmaları gerektiğini açıkladı. Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan harcamaları kampanya dışı bırakan Türkiye İş Bankası; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişleri ürün iptal ve iade işlemlerini ve Maximum POS cihazından yapılmayan işlemleri de kampanya dışı bıraktı. Kazanılan MaxiPuan’ların 6 Nisan 2022 tarihinde müşterilerinin kartlarına yükleneceğini duyuran Türkiye İş Bankası, bu MaxiPuan’ların son ödeme tarihi olarak ise, 31 Mayıs 2022 tarihini belirledi. Öte yandan bu kampanya katılmak isteyen Türkiye İşe Bankası müşterilerinin Maximum Mobil uygulamasında yer alan “Kampanyalar” kısmından bu kampanyayı seçip, “KATIL” butonuna tıklaması gerektiği öğrenildi.

İlgili Makaleler