Ekonomi

Yapı Kredi Bankası promosyonda çığır açtı! Kasım ayının sonuna kadar 10 bin TL dağıtacak! Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu kampanyası başvuru şartları neler?

Ocak ayının başında 2022 yılı için düzenlemiş olduğu emekli promosyonu kampanyasını duyuran bankaların başında gelen Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartların enflasyonu hızla tırmandırmasından ötürü nerede ise her ay ek ödeme kampanyasını güncellemek durumunda kaldı. Bu kapsamda kasım ayının başında da mevcut promosyon kampanyasının içeriğini düzenlediğini bildiren banka, tüketiciler tarafından yakın takibe alındı.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalanan maaş ödemeleri protokolünü temel alarak mevcut promosyon kampanyasını kendi işletim politikaları doğrultusunda güncelleyen Yapı Kredi Bankası, ilgili şartları sağlayan tüm emekli vatandaşlara promosyon haricinde de ek ödeme yapılacağını bildirdi. Banka, kasım ayının sonuna kadar geçerlilikleri bulunan kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU VE EMEKLİ EK ÖDEME KAMPANYALARI

Yeni bir aya girilmesi ile birlikte mevcut emekli promosyonu kampanyasını güncellemiş olduğunu duyuran Yapı Kredi Bankası, maaş hesabını kasım ayının sonuna kadar kendi bünyesine taşıyan ve bankada 3 yıl kalma sözü veren tüm yeni müşterilerine, şu tutarlarda promosyon ödemesi yapacağını bildirdi:

  • Maaşı 3 bin 500 TL’ye kadar olan vatandaşlara: 4.200 TL
  • Maaşı 3.500- 7.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 4.900 TL
  • Maaşı 7.500- 9.999 TL aralığında olan vatandaşlara: 6.300 TL
  • Maaşı 10 bin TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 7.000 TL

Yapı Kredi Bankası maaş hesabını taşıdıktan sonra bankadan kart sahibi olan ve ilgili kartları ile 31 Aralık tarihine kadar toplamda 500 TL’lik harcama yapan emekli müşterilerine 300 TL, vadesiz hesaplarından en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine ise 200 TL tutarında daha ek ödeme yapacağını belirtti.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ REFERANS KAMPANYASI

Tüm bu kart kampanyalarının ve promosyon kampanyasının yanı sıra emekli vatandaşlar için bir de referans kampanyası geliştirdiğini duyuran Yapı Kredi Bankası, maaş hesabını taşıması adına bir yakınına referans olanlara 250 TL, toplamda ise 2 bin 500 TL daha ek ödeme yapacağını bildirdi.

İlgili Makaleler