Gündem

Yapı Kredi Bankası, yeni banka müşterilerine 500 bin TL’ye varan ödüller veriyor; kampanya başladı, sadece 19 Ekim’e kadar sürecek!

Yeni banka müşterilerini eşsiz hediyeler ile karşılayacağını duyuran Yapı Kredi Bankası, 500 bin TL’ye varan hediye Worldpuanları dağıtmak için düğmeye bastı. Bu puanları çekiliş ile dağıtacak olan Yapı Kredi Bankası, çekilişe katılmak için sağlanması gereken şartları açıkladı.

YAPI KREDİ BANKALI OLANLAR 500 BİN TL’YE VARAN ÖDÜLLER KAZANABİLİYOR

Yeni banka müşterilerine özel olarak TL değerinde hediye puanlar vermeye hazırlanan Yapı Kredi Bankası, verilecek olan Worldpuanların çekiliş ile dağıtılacağını açıkladı. Yapı Kredi Bankası’nın 500 bin TL değerinde puan ödüllü çekilişine katılmak için, 19 Eylül 2022 tarihi ile 19 Ekim 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil’i indirip, ilk kez banka müşterisi olmanın yeterli olduğu öğrenildi. Banka müşterisi olarak kampanyaya katılım sağlayacak olan yeni Yapı Kredi Bankalıların kampanya kapsamında maksimum 100 bin TL kazanacağı belirtildi. Öte yandan sadece Yapı Kredi Mobil uygulamasından yeni müşteri olacakların katılım sağlayacağı bu kampanya kapsamında başka yollar ile banka müşterisi olacak vatandaşların çekiliş hakkı elde edemeyeceği Yapı Kredi Bankası tarafından açıklandı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN EK İŞLEMLER İLE 20 ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANMAK MÜMKÜN

Yapı Kredi Mobil’den müşteri olma adımını tamamlayarak yeni banka müşterisi olacaklara özel bir çekiliş düzenlemiş olan Yapı Kredi Bankası, bu kampanya kapsamında; 3 kişiye 100 bin TL, 10 kişiye 10 bin TL, 100 kişi ye ise bin TL değerinde Worldpuan olmak üzere toplam 500 bin TL değerinde Worldpuan hediye edeceğini duyurdu. Yapı Kredi Mobil üzerinden koşullardaki işlemleri gerçekleştirerek müşteri olma adımını tamamlayanlara bir çekiliş hakkı veren banka, müşteri olurken aynı anda kredi kartı başvurusu yapanlara artı on çekiliş hakkı; kredi kartları onaylandığında kredi kartlarıyla otomatik fatura ödeme talimatı verenlere ise artı yirmi çekiliş hakkı da vereceğini kamuoyuna bildirdi. Öte yandan kampanyadan sadece bireysel müşterilerini yararlandıracak olan Yapı Kredi Bankası, çekilişten kazanılan Worldpuanların kredi ya da banka kartını aktarabileceğini duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASI’NIN ÇEKİLİŞİ 31 EKİM’DE AÇIKLANACAK

Yeni kampanyasına katılım için müşteri olurken kampanyaya katılım onayı isteyen Yapı Kredi Bankası, bu onayı vermeyen vatandaşların kampanyadan yararlanamayacağını ilan etti. Çekiliş kapsamında kazanan asil ve yedek talihlileri 31 Ekim 2022 tarihinde Posta Gazetesi’nde ilan edileceğini belirten Yapı Kredi Bankası, ikramiye kazanan asil talihlilerin 15 Kasım 2022 tarihine kadar; yedek talihlilerin ise 30 Kasım 2022 tarihine kadar bankaya başvuru yapmasının zorunlu olduğunu duyurdu.

İlgili Makaleler