Ekonomi

Yapı Kredi Bankası’ndan emekli vatandaşların bütçelerine büyük destek! 31 Kasım tarihine kadar başvuru yapana, 7 bin 750 TL ödenecek!

Döviz kurlarında ve altın piyasasında gözlenen olumsuz gelişmelerin yeni dönemde de birçok farklı kategori altında ortaya çıkan değişkenler ile destekleniyor olması, hali hazırda zor olan gündelik hayat şartlarının daha da ağırlaşmasına sebep oldu. Hükümetin artan enflasyon karşısında vermiş olduğu yüksek oranlı maaş zammı kararlarına rağmen geçim dertleri devam eden vatandaşlar, alım güçlerini toparlayabilmek adına ek yöntemler araştırmaya başladı.

Her sektör tarafından yapılan yüksek oranlı zam açıklamaları karşısında en çok zarar gören grubun içerisinde yer alan emekli vatandaşlar, yeni dönemde alacakları maaş zamları için sabırsızlanmaya devam ederlerken sene sonuna kadar bir nebze olsun nefes alabilmek amacı ile bütçe desteği arayışlarını hızlandırdı. Bu noktada devreye giren Yapı Kredi Bankası, şimdiye kadar promosyon ödemesi almamış olan emekli vatandaşlar için birçok farklı kategori altında ek ödeme kampanyaları geliştirdiğini duyurdu. Banka, ay sonuna kadar geçerlilikleri bulunan yeni kampanyalarına ilişkin ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN KASIM AYI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI DUYURUSU!

Sektörün ileri gelen özel bankalarından olan ve yeni dönemin ağırlaşan ekonomik şartlarına karşı birçok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar geliştirerek tüketicilere destek olmaya çalışan Yapı Kredi Bankası, SGK maaş ödemeleri protokolünü baz alarak geliştirmiş olduğu emekli promosyonu kampanyasını güncellediğini duyurdu.

Kasım ayının başında emekli promosyonu kampanyasını güncellediğini bildiren Yapı Kredi Bankası, maaş hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyacak olan yeni müşterilerine ödeyecek olduğu promosyon tutarlarını şu şekilde sıraladı:

  • Maaşı 3.500 TL’ye kadar olan vatandaşlara: 4.200 TL
  • Maaşı 3.500- 7.500 TL aralığında olan vatandaşlara: 4.900 TL
  • Maaşı 7.500- 10.000 TL aralığında olan vatandaşlara: 6.300 TL
  • Maaşı 10.000 TL’nin üzerinde olan vatandaşlara: 7.000 TL

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ EK ÖDEME KAMPANYALARI!

Yapı Kredi Bankası maaş hesabını taşıdıktan sonra iki yeni otomatik fatura ödeme talimatı verenlere 200 TL, ilgili kartından 3 ay içerisinde 500 TL tutarında harcama yapana 300 TL ve emekli yakınına maaş hesabını taşıması için referans olana 250 TL daha ödeme yapacağını bildirdi.

İlgili Makaleler