EkonomiGündem

Yapı Kredi Emeklilere 2.750 TL Nakit Promosyonu Verirken, Yakınını Getirene De 250 TL Ödül Veriyor! Ücretsiz İşlem Hediyeleri De Bu Paketlerin Cabası!

Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan ve özel banka olarak hizmet ve bankacılık ürünlerini sunmaya devam eden Yapı Kredi bankası, uzun yıllardır her kategoriden müşterileri için sunduğu kampanya ve avantajlarla dikkatleri çekmeyi başarıyor. Birçok vatandaşa yönelik farklı ve avantajlı paketlerini sunan Yapı Kredi, bu kez de emekli vatandaşlar için kampanyasını duyurdu. Türkiye’de, düzenli geliri olmasına rağmen en çok maddi sıkıntı yaşayanlar arasında bulunan emekliler için kampanyasını duyuran Yapı Kredi, şartları sağlayan emekli maaş müşterilerine 2.750 TL’ye varan nakit desteği sağlayacak. Yapı Kredi, nakit promosyon ödemesinin yanında ayrıca emekli maaş müşterileri için çeşitli ücretsiz hizmetler de sunuyor…

Emekliye Promosyon Ödemeleri

Emekli vatandaşlar, aldıkları emekli aylıklarını promosyon ödemesi gerçekleştiren bankalar üzerinden almayı taahhüt ederek çeşitli miktarlarda promosyon ödemesi alabiliyor. Bankalar da emeklilerin kendilerini tercih etmesi için bu konuda adeta bir yarışa giriyor. Bu yarışta bir adım önde olmak isteyen Yapı Kredi, emekli maaşını 3 yıllığına Yapı Kredi üzerinden almayı taahhüt eden emekliler için 31 Mart tarihine kadar geçerli kampanyasında 2.750 TL’ye varan promosyon ödemeleri gerçekleştiriyor.

Ücretsiz Hizmet Kampanyaları

Yapı Kredi, emekli maaş müşterilerine yönelik ayrıca “Emeklilik Paketi” hizmetini de sunuyor. Bu hizmet dahilinde ise emekli maaş müşterileri Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi, Yapı Kredi Mobil ve ATM’lerden yaptıkları havalelerde ücret ödemiyor. Bir diğer yandan Yapı Kredi emekli maaş müşterilerine özel olarak 6 aylık “Hoş Geldin” faizi ile özel indirimli faiz oranları sunuyor.

Emekli Referans Nakit Ödülü

Ücretsiz hizmetler ve promosyon ödemelerinin yanında Yapı Kredi emekli maaş müşterilerine ayrıca “Emekli Referans” hizmetini de sunuyor. Bu hizmet kapsamında ise banka, 31 Mart 2022’ye kadar yakınını Yapı Kredi’ye getiren emekli maaş müşterilerine kişi başı 250 TL olmak üzere toplamda 2.500 TL’ye kadar nakit ödül veriyor.

İlgili Makaleler