Gündem

Yatırımcılar Buraya; Doların Dengesini Bozacak Açıklama Ekonomist Selçuk Geçer Ve Meriç Köyatası’ndan Geldi! Nisan Ayında Dolar…

Yaptığı realist ekonomik tavırlar ile hem yatırımcılara hem de vatandaşlara yön veren isimlerden biri olan Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde sene sonu dolar kurunu 20 TL’ye çıkarmıştı. Enflasyonun hızla arttığına dikkat çeken Selçuk Geçer’den yeni dolar kuru açıklaması geldi ve bu sefer dolardaki çıta çok yükseldi!

Youtube kanalı üzerinden sık sık yatırımcılara yön verecek açıklamalar yapan Ekonomist Selçuk Geçer, geçtiğimiz gün Ekonomist Meriç Köyatası ile gerçekleştirdiği canlı yayında dolar kuru üzerine konuştu. Dolardaki yıl sonu beklentisini Merkez Bankası’nın kararının ardından geçtiğimiz günlerde 20 TL’ye çıkaran Selçuk Geçer, Meriç Köyataşı ile yaptığı son canlı yayında dolar çıtasını daha yüksek bir banda çıkardı. Enflasyonun artışına dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer ve Meriç Köyatası, önemli açıklamalarda bulundu.

Selçuk Geçer, 20 TL Olan Dolar Kuru Tahminini De Yükseltti

Dolar kuruna yönelik tahminleriyle oldukça konuşulan isimlerden biri olan Ekonomist Selçuk Geçer, Youtube kanalı üzerinden gerçekleştirdiği son canlı yayınını bu kez Ekonomist Meriç Köyatası ile yaptı. Dolar kurunun hem Nisan hem de sene sonu geleceğe banda dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer ve Meriç Köyatası, açıklamalarında enflasyonun para piyasalarına etkilerini de tartıştı. Bunun yanı sıra doların destek bandı olacağı düşünülen 18 TL bandını da değerlendiren Selçuk Geçer ve Meriç Köyatası, yatırımcıları ilgilendirecek önemli açıklamalarda bulundu.

Meriç Köyatası ve Selçuk Geçer Dövizde Olumsuz Bir Tablo Çizdi

Gerçekleştirdikleri Youtube canlı yayını ile ekonomi ile ilgilenen vatandaşlara önemli ipuçları veren Ekonomist Meriç Köyatası, açıklamalarında Selçuk Geçer’e seslendi. Meriç Köyatası, açıklamalarında; “Şimdi sen geçen gün dolar kurunu önce 15.80- 16 TL’lere gelir dedin. Daha sonra bunun duracağı yer 18’ler değil 22 TL’lerdir dedin.  Sonra ben de aldım elime kağıt kalemi enflasyon rakamlarına baktım. Martta dehşet bir gidişat var. Benim bu gidişata göre nisanın ilk haftasında kurda gördüğüm nokta 16 TL. Ama burada durmayacak. 18 bandı mazide kalacak. Nisanın ilk haftasında ralli başlar diyorum mayısın ortasına kadar gider diyorum. Yılbaşında yaptığımız tahminlerde yıl sonu dolar kuru için 29-30 TL tahminimiz vardı. Ayrı ayrı hesaplayıp aynı sonucu almıştık” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Makaleler