Politika

Yeni Parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce’den flaş açıklama: Haftaya her şeyi açıklayacağım!

Muharrem İnce verdiği bir röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Yeni Parti kuracağı iddia edilen İnce, Önümüzdeki hafta Ankara'ya gideceğim, her şeyi açıklayacağım" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce, CNN Türk’e verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Yeni Parti kuracağı yönündeki iddialara cevap veren İnce, “Ben bir parti kurmuyorum. Ben yola çıkıyorum. Yüzde 31’le bıraktım. Şimdi onu yüzde 51’e çıkarmak için yola çıkıyorum” açıklamasında bulundu.

Halkla beraber yola çıkıyorum

“Nereye, yeni bir partiye doğru mu bu yol?” sorusunu da cevaplayan İnce, “Bu yol Diyarbakır’da karpuz tarlasına gidiyor. Diyarbakır’da kardeşlerimle karpuz toplayacağım, Sümbül Deresi’nde işçilerle olacağım, Rize’de çay toplayacağım. Yollara çıkıyorum, halka emanet edeceğim kendimi. Parti kurmuyorum. Halkla beraber yola çıkıyorum. Harekete geçiyorum. Bir hareket başlatıyorum. Halkla beraber” ifadelerini kullandı.

Pek çok gerçek pek çok yalan var

Açıklamalarında Cumhuriyet Halk Partisi’ne küskün olmadığını da dile getiren İnce, “Önümüzdeki hafta Ankara’ya gideceğim. Pek çok bir sürü iftiralar var. Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağım. Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek. Cumhuriyet Halk Partisi’ne küskün değilim. Hepsinden haberim var. Pek çok gerçek pek çok yalan var.” Dedi.

CNN Türk’e açıklama yapan İnce, bu davranışı ile CHP’nin CNN Türk yayınlarına katılmama kararına karşı çıkmış oldu.

İlgili Makaleler