Ekonomi

Yeni yıl bereketiyle geliyor: Yeni yıl alışverişine 400 TL hediye edilecek!

Paraf Kart kullanıcıları yeni yıla özel 400 TL’ye kadar Paraf puan kazanıyor. Halkbank’ın yeni başlattığı kampanya yıl sonuna özel fırsatlarla Paraf Kart kullanıcılarını eşsiz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Aralık ayına özel başlatılan kampanyalara bir yenisini de Halkbank ekledi. Yeni yıla özel farklı sektörlerde yapılacak 300 TL ve üzeri harcamaya 30 TL toplamda 400 TL ParafPara hediye edilecek.

Yeni yılın coşkusunu ailesi ve sevdikleri ile karşılamaya hazırlananlara en güzel müjdeyi Halkbank verdi. 400 TL’ye kadar para kazan kampanyası ile yeni yıl alışverişi indirimli hale geliyor. 1 Aralık tarihinde başlatılan kampanya 31 Aralık tarihinde sona erecek. Elektronik, kozmetik, giyim, gıda, kuyumculuk, optik, oyuncak ve saat alımlarında geçerli olan indirimden faydalanabilmek için kampanyaya katılmak gerekiyor.

400 TL PARAFPARA KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Halk bankasında müşteri hesabı bulunanlar Paraf Kart kullanıcıları için tasarlanmış bu yeni kampanyaya katılım sağlayabilmek için alışveriş tutarını gerçekleştirmeden önce kampanyaya katılmak gerekiyor. Sms ile kampanyaya katılmak isteyenlerin yapması gerekenler cep telefonunun mesaj kısmına YENİ yazarak 3404‘e kısa mesaj olarak göndermektir. Uygulama üzerinden katılım sağlamak isteyenler için Paraf mobil uygulaması cep telefonuna indirilmeli. İlgili kampanya bulunarak “Hemen katıl” butonuna basılmalıdır.

400 TL PARAFPARA KAZAN KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

Halkbank’ın harcadıkça kazandıran kampanyası ilk 300 TL’lik harcamadan sonraki her 300 TL ve üzeri harcamaya 30 TL, son 300 TL ve üzeri harcamaya 130 TL, toplamda 400 TL ParafPara kazandırıyor. Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra alışveriş yapmak gerekiyor. İstenen ödeme şekli gerçekleştirildiğinde ParafPara anında hesaba tanımlanıyor.

Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanma tarihi ise 15 Şubat olarak belirlendi. Kazanılan ParafParalar farklı bir karta transfer edilemez. Ek kart ya da sanal kart ile yapılacak olan harcamalar kampanya sürecine dahildir. Ticari Kart ile yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal, iade işlemlerinde kazanılan tutar hesaptan geri alınır. Aynı gün içinde yapılan harcamanın ilki kampanyaya dahil edilir.

İlgili Makaleler