Ekonomi

Yeni yıl öncesi emekliye artı para teklifi! Geri ödemesiz 7.500 TL promosyon ödemesi verilecek!

ING Bank emeklilik ödemelerinde 7.500 TL’ye kadar ek promosyon kampanyası devam ediyor. Aralık ayı bitimine kadar devam edecek olan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin emekli maaşı hesabını ING banka taşıması yeterli oluyor. Bankalar belirli dönemlerde emeklilere yönelik sunduğu ek fırsatlarla nakit kazancını ikiye katlıyor. Emekli maaşını ING’ye taşıyan her emekli 7.500 TL’ye kadar nakit promosyon alırken düşük faizli ihtiyaç kredisi başvurusunu iletebiliyor Üstelik turuncu ekstra avantajları ile beraber harcadıkça kazandıran tekliflerden de yararlanılabiliyor.

EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR OLDU?

Emekli maaş promosyon ödemesi alınan aylık emekli maaş tutarına göre farklılaşıyor. Mobil bankacılık üzerinden emekli maaşı taşıma işlemini tamamlayanlar aşağıdaki ödeme tablosunu inceleyerek alacak oldukları promosyon tutarını öğrenebilir:

  • 3.500 TL’ye kadar emekli aylığı alana 4.500 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arası emekli aylığı alana 5.250 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arası emekli aylığı alanı 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alana 7.500 TL

BANKANIN EMEKLİYE SUNDUĞU AYRICALIKLAR NELERDİR?

Bankanın sunduğu promosyon teklifinden faydalanmak isteyenlerin 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü vermesi yeterli oluyor. Bunun için promosyon sözleşmesinin imzalanması gerekiyor. Alınacak ilk emekli maaşının ardından hesaba otomatik olarak promosyon rakamı tanımlanıyor.

Emekli müşterilere sunulan fırsatlardan bir diğeri ise hesap işletim ücreti olmadan vadesiz mevduat hesabının rahatlıkla kullanılıyor oluşudur. Bankaya gelerek maaş taşıyan her bir müşteri %1.74 faiz oranından başlayan ihtiyaç kredisi talebini de hızlı olarak iletebiliyor Üstelik banka emeklilere özel 0212 328 28 28 numaralı hattı rahatlıkla erişilebilir hale getirdi. Bu hat ile ücretsiz tıbbi danışmanlık ve ambulans hizmeti fırsatını da sunuluyor. 7/24 direk özel olarak müşteri hizmetlerine bağlanılabilecek bir ayrıcalık da tanımıyor.

İlgili Makaleler