Gündem

Yeni yıla özel 400 TL kazandıran teklif duyuruldu: Sevdiklerine yeni yıl hediyesi alırken bedava TL kazanmak mümkün!

Halkbank Paraf Kart kullanıcıları için yeni yıla özel 400 TL ParafPara kazan kampanyasını duyurdu. Aralık ayı boyunca geçerli olacak kampanyadan belirli şartları karşılayarak katılım sağlayanlar faydalanabilecek.

400 TL ParafPara kazandıran kampanya 31 Aralık tarihinde sona eriyor. Market, saat, kuyum, optik, oyuncak, giyim ve elektronik alışverişlerinde toplamda 400 TL ParafPara kazandırıyor. Kampanyaya katılım sağladıktan sonra harcama yapılması gerekiyor. Harcama tutarı yerine getirildiğinde ancak bu faydadan yararlanılabiliyor.

400 TL PARAFPARA KAZAN KAMPANYASINDAN NASIL FAYDALANILIR?

Banka müşterilerine kazandıran kampanya yeni yıla özel yenilendi. Yeni yıla özel sevdiklerini sevindirmek ve hediye almak isteyenleri farklı kategorilerde onlarca ürün alışverişinde toplamda 400 TL ParafPara kazanılabilir. Bunun için sayılı sektörlerde yapılacak ilk 300 TL ve sonrasındaki her 300 TL ve üzeri harcama 30 TL, toplamda 400 TL ParafPara kazandıracak. Kampanyaya katılmak isteyenlerin uygulama üzerinden ya da kısa mesaj yolu ile başvurması gerekecektir.

400 TL PARAFPARA KAZAN BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

400 TL ParafPara kazanmak isteyenlerin kampanyaya katılabilmek için paraf müşterisi olması gerekiyor. Ardından paraf mobil içinde yer alan ilgili kampanyaya gelinerek “Hemen Katıl” tuşuna basılmalıdır. Kısa mesaj yolu ile kampanyaya katılmak isteyenler cep telefonunun mesaj kısmına YENİ yazarak 3404‘e mesaj göndermesi gerekiyor. Mesaj gönderim işleminin bankada kayıtlı cep telefonu numarası üzerinden yapılması gerekiyor.

400 TL PARAFPARA KAZAN BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanyaya katılım için herhangi bir ücret talep edilmiyor. En fazla 400 TL paraf puan kazanılabilir. Aynı gün içinde yapılacak harcamanın ilki kabul edilecektir. Harcama hangi kart ile yapıldıysa o karta yansıtılır. ParafParalar yapılan işlemin gün sonunda sisteme yansıtılacaktır. Ek kart, sanal kart ile yapılacak harcamalar kampanyaya dahildir.

İptal, iade işlemlerinde banka yatırmış olduğu ParafPara hesaptan geri alacaktır. Ticari kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmiyor. Kazanılan ParafParaların son kullanma tarihi 15 Şubat 2023 olarak belirlendi. Kazanılan parafparalar herhangi bir şekilde paylaşılamaz ya da transferi gerçekleştirilemez.

İlgili Makaleler