Ekonomi

Yeni yıla tüm borçlar silinecek! Bankanın faizsiz kredi teklifi ilaç gibi gelecek!

Akbank mobil müşteriye özel Hoş Geldin Kredi kampanyasını duyurdu. 10.000 TL’ye kadar yapılacak başvurular ilk kez banka müşterisi olan için geçerli olacaktır.

Akbank’ın sunduğu bu kampanya mobil uygulama üzerinden müşteri olma adımını tamamlayanlar için geçerli oluyor. 13 Ocak 2023 tarihine kadar başvurular alınmaya devam ediyor. Acil nakit ihtiyacı bulunanlar, çocuğun okul masrafını karşılamak isteyenler, kurum ödemesi, toplu gıda harcaması ya da akaryakıt alımı gibi ihtiyaç duyulan herhangi bir alan için nakit ihtiyacını karşılayabilecek kampanya için başvurular devam ediyor.

10 BİN TL FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Akbank mobil uygulamaya özel 10.000 TL faizsiz kredi teklifi için “Akbanklı olmak istiyorum” butonuna tıklayarak görüntülü görüşme yolu ile banka müşterisi olmak yeterli oluyor. Akbank kurye aracılığı ile tamamlayacağı müşteri olma işlemlerini istediğinde belge isteyerek sonuca bağlıyor.

Banka müşterisi olma onayı alanlar müşteri olma adımlarını tamamlayıp hesap açıldıktan sonraki 10 gün içerisinde hayat sigortası ve faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor. Kredi başvuruları bankaya gitmeden internet ortamında sağlanabiliyor.

10 BİN TL FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR? ÖDEME TABLOSU

Akbank tarafından başlatılan bu kampanya başvurusu değerlendirmeye alınıp olumlu görüldüğü anda Akbank mobil uygulama internet şubesi ya da iletişim merkezi üzerinden kullanıma başlanabiliyor. Kampanya süreci boyunca faizsiz kredi kullanımı 1000 TL ile 10.000 TL arasında değişiyor en fazla 12 ay vade uygulanabiliyor.

Her müşterinin yalnızca bir kez faydalanabildiği bu kampanya için örnek ödeme tablosu banka tarafından paylaşıldı.

  • Kredi tutarı 10.000 TL
  • Kredi faiz oranı %0
  • Kredi vade süresi 12 ay
  • Kredi tahsis ücreti 55 TL
  • Hayat sigortası prim tutarı 118,11 TL
  • Kredi aylık taksit tutarı 833,33 TL

İlgili Makaleler