Gündem

Yerinden Kalkmadan Hesabına Nakit Para İsteyenler Buraya! Bu Bankalar Şartsız, Kefilsiz, Şubeye Gitmeden Anında Nakit Desteği Veriyor!

Günden güne gelişen bankacılık sektörünün vatandaşlar açısından en önemli getirisi evden çıkmadan tüm bankacılık hizmetine sadece mobil telefonlar ya da internet üzerinden ulaşılabilmesi oluyor. Bu bağlamda kredi hizmetlerini de internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamaları içerisine taşımış olan bu bankalar, haftanın 7 günü, günün ise 24 saati müşterilerini nakitsiz bırakmıyor.

Bir süredir devam eden dijital dönüşümlerini tamamlamış olan bankalar, vatandaşların nakit ihtiyaçları için mekan ya da zaman gibi unsurları ortadan kaldırmış bulunuyor. Bunun yerine uzaktan kredi başvurusunu mümkün hale getirmiş olan bankalar, anında onaylanan tutarı müşterisinin hesabına havale ediyor. Öte yandan Denizbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası uzaktan en avantajlı kredi sağlayan bankalar arasında yer alıyor.

SMS İle Kredi Dönemi Denizbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası İçin Başlamış Bulunuyor

Türkiye’de yeni bir bankacılık dönemini başlatmış olan Denizbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası isimli bankalar, SMS ile kredi vermeye başlamış bulunuyor. Müşterilerinin nakit ihtiyacı ne zaman doğarsa doğsun anında yanıt veren Denizbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası mesai saatinde şubeye gitme zorunluluğunu da ortadan kaldırıyor. Öte yandan Denizbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası’nın vermiş olduğu uzaktan kredilerin farklı farklı faizleri bulunuyor.

Denizbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası Uzaktan Kredi Başvurularında Faiz Oranını Dibe Çekiyor

Denizbank “Cebimde Kredi” isimli kredi paketi ile 55 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaçları anında tek bir SMS ile karşılıyor. Denizbank’tan SMS ile kredi alabilmek için; KREDİM, T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi bilgilerinin sırası ile yazılıp, 3280’e SMS göndermek yeterli oluyor. Denizbank’tan yüzde 2,47 faiz ve 36 aylık vade seçeneğiyle alınacak olan 10 bin TL’lik bir “Cebimde Kredi” hizmetinin aylık ödemeleri ise sadece 455,58 TL oluyor. SMS ile kredi veren bir diğer banka olan Vakıfbank, en uygun faiz oranını sunmasıyla öne çıkıyor. Yüzde 1,55 faiz oranı ve 36 ay vade seçeneği ile Vakıfbank’tan çekilecek olan bir SMS kredisinin aylık ödemeleri sadece 1.534,25 TL oluyor. Vakıfbank’a SMS ile kredi başvurusu yapmak içinse; KREDI, T.C. kimlik numarası, doğum tarihi ve aylık gelir bilgilerinin sırası ile yazılıp, 5724’e göndermek gerekiyor. Öte yandan avantajlı SMS kredilerinden birini de Yapı Kredi Bankası veriyor. Yüzde 3,14 oranından 36 ay vade ile çekilecek olan 15 bin TL’lik bir SMS kredisinin Yapı Kredi Bankası’nda aylık ödemeleri ise, 768,01 TL oluyor. Yapı Kredi Bankası’ndan SMS ile kredi çekebilmek içinse Bireysel, T.C. kimlik numarası, aylık gelir ve doğum tarihi bilgilerinin sırası ile yazılıp, 4411’e kısa mesaj gönderilmesi gerekiyor.

İlgili Makaleler