Gündem

Yetişen Alıyor; O Tarihe Kadar ING Bank’lı Olanın Hesabına Anında 5.000 TL Geçiyor! Son Başvuru Tarihi…

Günümüzde acil nakit ihtiyacı için en çok kullanılan yöntemlerden biri olan banka kredileri, vatandaşların geçici olarak da olsa rahat bir nefes almasını sağlıyor. Yeni müşterileri için rahat bir nefesten daha fazlasını sunan ING Bank, çok cazip bir kampanya hazırlamış bulunuyor.

Yeni müşterilerine yönelik faizsiz kredi paketleri hazırlamış olan ING Bank, ilk kez ING’li olacak müşterileri için hazırladığı bu kredi paketinin üst limit ve vade seçeneği gibi detaylarını da kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor.

ING Bank, İlk Kez Müşterisi Olacaklara Yüzde Sıfır Faiz İle Kredi Sağlıyor

Yeni müşterileri için cazip kredi teklifleri hazırlamış olan ING Bank, 31 Mart 2022 tarihine kadar ilk kez ING Bank’lı olacak olan herkese ihtiyaç kredisi için çağrıda bulunuyor. Nakde ihtiyacı olan vatandaşlara ING’li olma çağrısında bulunan ING Bank, hoş geldin kampanyası kapsamında yeni müşterilerine faizsiz 5 bin TL’ye kadar kredi sağlıyor. Faizsiz olarak sağladığı 5 bin TL’lik kredinin geri ödemelerini 6 ay olarak belirlemiş olan ING Bank, bu kredisinin aylık taksit tutarını ise 833,33 TL olarak belirlemiş bulunuyor. Bunun yanı sıra nakit ihtiyacı daha fazla olan yeni müşterilerine de cazip kredi teklifleri sunan ING Bank, 10 bin TL’ye kadar olan kredilerini 12 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranı avantajı sağlıyor. Öte yan dan eski müşterilerini de unutmamış olan ING Bank, onlara da cazip faizli krediler sunuyor.

ING Bank, Eski Müşterilerine De Avantajlar Sunmaya Devam Ediyor

Halihazırda ING Bank’lı olan müşterilerine de avantajlı kredi desteği sağlamaya devam eden ING Bank, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına anında cevap veriyor. Müşterilerine yönelik verdiği ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1,79’dan başlayan ING Bank, müşterisinin kredine notuna paralel olmak kaydıyla kişiye özel faiz oranı da sağlıyor. İhtiyaç kredilerini yüzde 1,79’dan başlatan ING Bank, faizlerini kredi notu ile ters orantılı olarak artırarak, yüzde 3,39’a kadar yükseltebiliyor. İhtiyaç kredilerinde herhangi bir üst limit belirlemiş olan ING Bank, vade sürelerindeyse; 50 bin TL’nin altındaki her ihtiyaç için 36 aya varan vade, 50 bin TL’nin üzerindeki her ihtiyaç içinse 24 aya varan vade seçeneği sunuyor. Bunun yanı sıra geri ödemelerde erteleme avantajı da sağlayan ING Bank, müşterilerinin talep etmesi halinde 3 ay boyunca ödeme erteleme de sağlıyor.

İlgili Makaleler