Ekonomi

Yıl sonu öncesi son fırsat! Tüm borçlar tek kalemde toplanacak: Üstelik Mart ayında geri ödenebilecek!

Yapı Kredi yıl sonuna özel var olan tüm ihtiyaçları karşılamayı sağlayacak 3 ay ertelemeli kredi kampanyasını başlattı. Yeni yıla borçsuz girmek isteyenler tek kalemde tüm borçlarını toplayarak Mart ayında ödemeye başlıyor.

Yapı Kredi’nin yeni yıla sayılı günler kala son fırsat olarak duyurduğu kredi kampanyası acil nakit ihtiyacını giderecek. 31 Aralık tarihinde son bulacak kampanyadan faydalanmak isteyenler üstelik 3 aylık erteleme fırsatından da yararlanabiliyor. Kampanyaya başvuruda bulunmak isteyenlerin kredi başvurusunu Yapı Kredi mobil uygulama ya da internet şubesi üzerinden iletilmesi gerekiyor. Öncelikle kişinin Yapı Kredi müşteri hesabı oluşturması gereklidir. Yapı Kredi’nin sağladığı bu fırsat ancak kredi kartı başvurusu yapıp onay alan müşteriler için geçerlidir.

3 AY ERTELEMELİ KREDİSİNDEN NASIL YARARLANILIR?

Dijital bankacılık anlayışı ile artık şubeye gerek kalmadan kısa sürede başvuru işlemleri tamamlanabilir. Yapı Kredi mobil uygulama ya da internet şubesi üzerinden görüntülü görüşme yolu ile kullanıcı hesabı oluşturup kabul alanlar ardından kredi kartı başvurusunda bulunuyor. Kredi kartı başvurusu onayı alanlar mobil uygulama içerisinden ihtiyaç kredisi başvurusunu iletebilir.

Kampanya dönemi devam ederken 3 ay ertelemeli kredi başvurusu yapıldığında ilk taksit 120 gün sonra ödenmeye başlanıyor. En fazla 36 ay taksitle talep edilen kredi tutarı geri ödenebiliyor. Bireye tanımlanan limit tutarı kadar kredi kullanımı sağlanıyor. Ön değerlendirme sonrasında talep edilen limit onaylanabilir. Kişinin kredi findeks notu ve bankadaki siciline göre talep ettiği rakam düşürülerek onay alabilir. Yapılan değerlendirme sonucunda kişi krediye uygun bulunmayabilir. Olumlu ya da olumsuz kısa mesaj yoluyla net bir bilgi paylaşımı yapılacaktır.

3 AY ERTELEMELİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yapı Kredi’nin 3 ay ertelemeli kredi başvurusundan faydalanmak isteyenlerin mobil uygulama ya da internet şubesi üzerinden sisteme giriş yaptıktan sonra “Anında şubesiz kredi menüsü”ne geçerek 3 ay ertelemeli kredi başvurusunu iletmesi yeterli oluyor. Bireysel internet şubesi girişi TC kimlik numarası ve kullanıcı kodu ile sağlanabilir. Şifre alma işlemleri krediye yönelik detaylar başvuru sürecine dair alınmak istenen tüm bilgiler Yapı Kredi müşteri hizmetleri hattı 0850 222 04 44 numarası üzerinden öğrenilebilir.

İlgili Makaleler