Gündem

Yıl sonuna özel alışveriş yapan harcadıkça kazanıyor: Giyim, aksesuar, ev tekstil harcamasına 500 TL iade edilecek!

İş Bankası Maximum karta özel yeni yılda 500 TL maxipuan kazandıran kampanyasını duyurdu. Birkaç gün önce başlatılan kampanya 1 Ocak tarihine kadar geçerliliğini koruyor. Belirli sektörlerde yapılacak alışverişler 500 TL’ye kadar maxipuan kazandırıyor.

Maximum mobil ayrıcalığı artık İş Bankası hesap sahipleri için avantajlı olmaya başladı. Aralık ayına özel başlatılan kampanyalar giyim, market, ayakkabı, kozmetik, züccaciye ve ev tekstil ürün alışverişlerinde geçerli 500 TL kazandırıyor. Belirli şartları karşılayarak kampanyaya katılım sağlayanlar bu kampanyadan faydalanabiliyor.

500 TL MAXİPUAN KAZAN KAMPANYASINA KATILIM ŞARTLARI

9 Aralık 2022 tarihinden sonra belirli sektörlerde geçerli tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri ikinci harcama 50 TL yapılacak diğer harcamalarla beraber toplamda 500 TL maxipuan kazandırıyor. Kampanyadan İş Bankası Maximum Kart sahipleri ve kredi kartı ile bankamatik kart sahipleri faydalanabiliyor. Ticari bankamatik ya da kredi kartı sahipleri kampanyaya katılamıyor. Maxi Puanlarla yapılacak işlemler kampanya sürecine dahil edilmiyor.

Kampanya kapsamında her müşteri en fazla bir kez bu kampanyadan faydalanırken 500 TL maxipuan kazanabiliyor. Kazanılan maxipuanlar 18 Ocak 2023 tarihinde alışveriş yapılan karta yükleniyor. 1 ay boyunca kullanılmaya devam edilebiliyor.

500 TL MAXİPUAN KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Türkiye İş Bankası’nın maximum kart kullanıcılarına özel sunduğu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin uygulama üzerinden katılım sağlaması gerekiyor. Maximum mobil uygulama ya da İşCep uygulamasına girerek ilgili kampanya bulunabilir. Ardından “Katıl” butonuna basılır. Ücretsiz olarak kampanyaya katılım sağlandıktan sonra belirlenmiş kategorilerde alışveriş tutarı harcanabilir.

Gün içerisinde farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dahil edilir. Kampanya devam ederken iptal edilen ya da iade iade edilen tüm ürünler için tanımlanan maxipuanlar hesaptan geri alınacaktır.

İlgili Makaleler