Ekonomi

Yılbaşı Alışverişi Yapacaklara Güzel Haber! 31 Aralık’a Kadar Alışverişe 200 TL Verilecek!

Yılbaşı yaklaşıyor. Binlerce vatandaş yılbaşı hazırlığı yapmaya başladı. Bunu bilen bankalar da bir dizi kampanya hazırlığı duyurusu yaptı. Son olarak Maximum kart sahiplerini sevindirecek bir açıklama geldi. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 31 Aralık tarihine kadar yapacakları ilk 200 TL sonrasında her 20 TL alışverişe toplam 200 TL vereceğini açıkladı. Maximum kart’ın duyurduğu kampanyanın detayları nelerdir?

Kampanya Detayları

Bu fırsattan yararlanmak isteyen herkes Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilir.
İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı), Bireysel Bankamatik Kartları ve MaxiPara kartlar kullanılarak yapılan alışverişler. Bu kartlar kampanyaya dahil olacak.
Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart ve Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

Nasıl Kullanılır?

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 18 Ocak 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 18 Şubat 2022’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir.
 
Kampanya seçili firmalar ve seçili sektörlerde faaliyet gösteren firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır.
Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılım sağlanabilir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dâhildir.
Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dâhil sayılacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.
Online alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dâhil edilmeyecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

 

İlgili Makaleler