Kamu Haberleri

YÖK Başkanlığından Bir Güzel Haber Daha Geldi

YÖK Başkanı M. A. Yekta Saraç çok önemli bir açıklama yaptı. Yekta Saraç açıklamalarında öğretmen adayları son sınıf öğrencileri ile ilgili sevindiren haberi verdi.

YÖK Başkanı Yekta Saraç çok önemli açıklamalarda bulunarak öğretmen adayları son sınıf öğrencilerini sevindirecek gelişmeleri duyurdu.

YENİ BİR KARAR ALINDI

Yekta Saraç açıklamalarında öğretmen adayı olan son sınıf öğrencilerimiz tarafından iletilen taleplere yönelik MEB ile de koordineli bir şekilde bu öğrencileri rahatlatıcı bir karar aldıklarını belirtti.

Konu  ile ilgili olarak Yekta Saraç açıklamalarının devamında öğrencilerin 5-6 hafta arasında okullarda uygulama çalışmalarına katıldıklarını da göz önünde tutarak, uygulama çalışmalarındaki eksikliklerin ‘ders, ödev ve dosya hazırlığı’ ile telafi edilebilmesine yönelik alınan kararın üniversitelere bildirildiğini belirtti.

Yekta Saraç Güzel Haberi Duyurdu
Yekta Saraç Güzel Haberi Duyurdu
YEKTA SARAÇ’TAN GÜZEL HABER

YÖK Başkanı Yekta Saraç açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Öğretmen adayı olan son sınıf öğrencilerimiz tarafından bizlere iletilen taleplere yönelik, MEB ile de koordineli bir şekilde bu öğrencilerimizi rahatlatıcı yeni bir karar aldık.

Öğrencilerimizin 5-6 hafta arasında okullarda uygulama çalışmalarına katıldıklarını da göz önünde tutarak, uygulama çalışmalarındaki eksikliklerin ‘ders, ödev ve dosya hazırlığı’ ile telafi edilebilmesine yönelik aldığımız kararı üniversitelerimize bildirdik.

Hayırlı olsun.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir