Gündem

Yüksek Doğalgaz Faturası Ödeyenlere Müjde Geldi! Ödemelerini O Bankalar Aracılığıyla Yapanlar, Hemen Kazanacak! Kampanya İçin Son Tarih…

Yeni yık itibariyle elektrik ve doğalgaz faturalarına gelen zamlar, vatandaşların cebini yakamaya başlıyor. Giderek soğuyan havalarda dahi yüksek faturalar nedeniyle ısınmaktan korkan vatandaşlar, çareyi ısınma destekleri ve bankanın ilgili kampanyalarında arıyor.

Bir süredir yapılan zamların geri alınıp alınmayacağı konusunda tartışmalar sürerken; yüksek faturalardan şikayetçi olan müşterilerine çağrıda bulunmuş olan Ziraat Bankası, yeni bir protokole imza atmış bulunuyor. Bu protokol kapsamında faizsiz ve vade farksız olarak faturaları taksitlendirmeyi mümkün hale getirmiş olan Ziraat Bankası, müşterilerine rahat bir nefes aldırmayı da amaçlıyor. Öte yandan özellikle yüksek doğalgaz faturası ödeyen vatandaşların dikkate alması gereken bu kampanyanın detayları da geçtiğimi gün Ziraat Bankası tarafından açıklanmış bulunuyor.

Ziraat Bankası, İGDAŞ İle İşbirliğine Gitti

Doğalgaz faturası yüksek gelen müşterileri için harekete geçmiş olan Ziraat Bankası, geçtiğimiz gün İstanbul Gaz ve Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ) ile yeni bir protokol imzalamış bulunuyor. Bu protokol kapsamında; Ziraat Bankası müşterileri, kartları ile 31 Mayıs 2022’ye kadar İGDAŞ vezneleri ve http://www.igdas.istanbul/ üzerinden yapılacak tek çekim fatura ödemelerine ücretsiz olarak 3 taksit yaptırma fırsatı yakalıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen Ziraat Bankası müşterileri, kampanyaya 1 Ekim 2021-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr üzerinden kolaylıkla katılabildiği gibi “IGDAS” yazıp 4757’ye kısa mesaj göndererek, SMS aracılığıyla da katılım sağlayabiliyor. Sadece asıl kart sahiplerinin yararlanabileceği bu fırsatın detayları da Ziraat Bankası tarafından açıklanmış bulunuyor.

Ziraat Bankası’nın Doğalgaz Faturası Kampanyası Başladı

İstanbul’da yaşayan Ziraat Bankası müşterileri için altın bir fırsat sunan İstanbul Gaz ve Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ) fatura taksitlendirme kampanyasının detayları incelendiğinde; Bankkart POS’larından gerçekleştirilen ödemelerin bu kampanya kapsamına alınacağı öğrenilmiş bulunuyor. Bankkart’ın kredi kartı uygulaması ile yapılan işlemler kampanya dışı bırakılırken; Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartlarından yapılacak olan fatura ödeme işlemleri de kampanya kapsamı dışarısında tutuluyor. Öte yandan doğalgaz faturasını herhangi bir vade farkı ödemeden üç taksite böldürmek isteyen Ziraat Bankası müşterilerinin kampanya katılımı için son gün 31 Mart 2022 tarihi olarak belirlenmiş bulunuyor.

İlgili Makaleler