Personel Alımı

Yüksek Maaşlı İş İlanı Yayınlandı! 12 Bin TL Maaş Verilecek! Kontenjan Çok Az; Başvurular Başladı! Şartlar…

İş arayan vatandaşların dönemi başladı. Kamu kurum ve kuruluşları işe alım ilanlarını arka arkaya yayınlarken; bir ilan da İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü’nden (İLKSAN) geldi. Bünyesinde çalıştırılmak üzere 12 bin TL maaş ile personel arayışı içerisinde olduğunu duyuran İLKSAN, boş olan pozisyonları ve pozisyonlarda aranacak olan genel ve özel şartları da ilan ile ilgilenen adaylar için açıkladı.

Başvuruları almaya başlamış olan İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü (İLKSAN), geçtiğimiz gün Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden bir ilan yayınladı. Kontenjan bilgilendiren başvuru şekline kadar güncel iş ilanı için detay vermiş olan İLKSAN, başvuru adresini de ilanı içerisinde açıkladı.

İLKSAN Memur İş İlanı 2022

Kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere iş ilanı oluşturan İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü (İLKSAN), yazılım geliştiricisi unvanında çalıştırılmak üzere iki kişi alacağını duyurdu. Söz konusu ilanı Türkiye İş Kurumu yani İŞKUR üzerinden paylaşan İLKSAN, başvuruların da İŞKUR üzerinden çevrimiçi olarak yapılacağını açıkladı. İş ilanına başvuru için iş ilanı numarasını da ilan içerisine ekleyen İLKSAN, adayların 00006828935 iş ilanı numarası ile İŞKUR üzerinden 10 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapmasını şart koştu. Öte yandan İLKSAN, işe alım şartlarını da aynı ilan içerisinde açıkladı.

İLKSAN Memur İş İlanı Başvuru Şartları 2022

İşe alacağı personelde arayacağı şartları da kamuoyu ile paylaşan İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü (İLKSAN), temelde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 18 yaşını geçme şartını ilanına ekledi. Bunun yanı sıra belli bölümlerden mezun olma şartını getiren İLKSAN, lisans düzeyi olmak kaydıyla; bilgisayar mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, haberleşme mühendisliği, yazılım mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, endüstri mühendisliği ve bunların dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile bilgisayar, bilgisayar öğretmenliği, matematik, istatistik, fizik ve astronomi uzay bilimleri vb. bölümlerinden mezun olan adayların başvurularını kabul edeceğini açıkladı.

İlgili Makaleler