Gündem

Ziraat Bankası Bugün Açıkladı; Kafeye Gidenler Sadece Bunu Yaparsa Anında 100 TL’ye Kazanıyor! Tek Yapmanız Gereken…

Kazandıran kampanyaları ile öne çıkan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, kendi bünyesinde bulunan kartlarını kullanan müşterilerine sık sık Bankkart Lira hediye ediyor. Alışverişlerde TL yerine geçen bu Bankkart Lira’lar Ziraat Bankası müşterilerinin alışverişlerini bedavaya getirmesini sağlıyor. Bu kapsamda yeni bir kampanya daha hazırlamış olan Ziraat Bankası, bu kez kafe ve restorana giden müşterilerine çağrıda bulunuyor.

Alışverişleri bedavaya getirmeye yarayan Bankkart Lira’lar Ziraat Bankası tarafından kampanya şartını taşıyan her müşterisinin hesabına anında yatırılıyor. Geçtiğimiz gün duyurduğu kampanyası ile 100 TL Bankkart Lira hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanya detaylarını ve kampanyaya katılım koşullarını da kampanyadan yararlanmak isteyen müşterileri için duyurmuş bulunuyor.

Ziraat Bankası, Bankkart Genç Sahiplerine 100 TL Hediye Ediyor

Her kampanyasında farklı bir müşteri kitlesini hedef alan Ziraat Bankası, bu kez Bankkart Genç sahiplerine özel bir kampanya hazırlamış bulunuyor. Özellikle üniversite gençlerinin sıkça kullandığı Bankkart Genç için 100 TL’ye varan Bankkart Lira hediye eden Ziraat Bankası; 30 Nisan’a kadar Bankkart Genç kart ile market, kafe – restoran, kitap ve kırtasiye sektöründe yer alan üye işyerlerinden tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişe 10 Bankkart Lira veriyor. Kampanya boyunca maksimum 100 TL Bankkart Lira hediye eden Ziraat Bankası, yapılan alışverişlerin bir kısmını böylelikle karşılamış oluyor.

Ziraat Bankası, Bankkart Genç Sahiplerini Kampanya Koşulları İçin Uyarıyor

Kazandıran kampanyası için detaylı bir açıklama gerçekleştirmiş olan Ziraat Bankası, Bankkart Genç sahiplerini mobil bankacılık içerisinden kampanyaya başvuru yapması konusunda uyarıyor. Sadece kampanyaya katılım gerçekleştirenlerin yararlanabileceği bu kampanya kapsamında alışverişlerin mutlaka anlaşmalı üye işyerlerinden yapılması şartı aranıyorken; alışveriş ödemelerinin ise, Bankkart POS’undan gerçekleştirilmesi gerekiyor. Sadece e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemleri kampanya kapsamına dahil etmeyen Ziraat Bankası, aynı zamanda; Karta para yükleme işlemleri, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri de kampanyanın dışında tutuyor. Bir tık ile katılım sağlanabilecek bu kampanya kapsamında alışveriş yapılması gereken üye işyerleri Ziraat Bankası’nın internet sitesinde yer alırken; aynı gün içerisinde aynı iş yerinden yapılacak olan alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahil ediliyor.

İlgili Makaleler