Gündem

Ziraat Bankası Müşterisi Olup Da Tatile Çıkmayan Hiç Kimse Kalmayacak! Banka Müşterilerinin Tatil Ödemelerini Banka Karşılayacak! Ayrıca…

Yazın yavaş yavaş yaklaşıp, havaların da ısınmaya başlamasıyla birlikte vatandaşların tatil planlarına da her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Bu planları daha cazip hale getirmek için düğmeye basan Ziraat Bankası, tatil ödemelerine hediye Bankkart Liralar dağıtıyor.

Müşterilerinin tatillerinin bir kısmını hediye Bankkart Liralar ile karşılayan Ziraat Bankası, aşağıdaki şartları yerine getiren tüm müşterilerine anında 500 TL Bankkart Lira hediye ediyor.

Ziraat Bankası İle Tatil Bedavaya Geliyor

Tatile çıkacak olan müşterileri için eşsiz bir kampanya hazırlamış olan Ziraat Bankası, Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TatilBudur’dan tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 500 TL Bankkart Lira hediye edeceğini açıklamış bulunuyor. Bu kapsamda yapılan alışverişlerde sadece Bankkart Lira vermeyen Ziraat Bankası, aynı zamanda yaz otelleri kapsamında alışveriş yapacak olan müşterilerine peşin fiyatına 3 veya 6 taksit yapabilme seçeneği de sunuyor. 30 Nisan 2022 tarihine kadar kampanyasının sürdüren Ziraat Bankası, ek kart ile yapılan tatil harcamalarına da hediye Bankkart Liralardan veriyor. Bu Bankkart Liraların başka alışverişlerde kullanımına izin veren Ziraat Bankası, kampanyanın kapsamına sadece bireysel kart müşterilerini alırken; ön provizyon işlemleri ve ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan alışverişler ile Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart kartlarının sahiplerini kampanyadan yararlandırmıyor.

Ziraat Bankası’nın Tatil İndiriminden SMS İle Yararlanılabiliyor

Yeni kampanyasının ayrıntılarını müşterileri için yayınlamış olan Ziraat Bankası, yayınladığı kampanya duyurusunda; “Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir. Kazanılan Bankkart Liralar 12 Mayıs 2022 tarihinde yüklenecek olup, 12 Haziran 2022 tarihine kadar kullanılabilir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 13 Haziran 2022 tarihinde geri alınacaktır. Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir” ifadelerini kullanmış bulunuyor. Bu duyurunun yanı sıra yeni kampanyasına katılım için ne yapılmasını gerektiğini de açıklayan Ziraat Bankası, tatil kampanyasından katılmak isteyen Ziraat Bankası müşterilerinin ya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr gibi dijital bankacılık araçlarından kampanyaya katılmasını ya da harcamadan önce SMS atarak kampanyaya katılmasını talep ediyor. Öte yandan bu kampanyadan yararlanmak için TATILBUDUR yazıp 4757’ye SMS göndermek yeterli oluyor.

İlgili Makaleler