EkonomiKamu Haberleri

Ziraat Bankası tüketici kredisi faiz oranları resmen açıklandı!

Ziraat Bankası tarafından tüketici kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında faiz oranları paylaşıldı ve 36 ay vade imkanı sağlanacağı bildirildi. Ayrıca bu kredi kampanyası “Her Türlü İhtiyacınız İçin Tüketici Kredisi!” sloganı ile duyuruldu.

Konu ile ilgili olarak kredinin açıklamasında Ziraat Bankası tarafından “Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.” ifadeleri kullanıldı.

BAŞVURU VE ÖRNEK ÖDEME

Söz konusu ilana başvuruların şubeler, web sitesi, mobil uygulama, internet şubesi, ATM ve çağrı merkezi üzerinden başvuruların yapılabileceği bildirildi. Ayrıca örnek ödeme kapsamında 20 bin lira kredi 36 ay vade ve yüzde 1,64 faiz oranı ile aylık ödeme 780 lira oluyor.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ 

Tüm bunların yanı sıra kredinin özellikleri ise şöyle oluyor:

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.

36 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

İlgili Makaleler