Ekonomi

Ziraat Bankası’ndan Emeklilere Bir Müjde Daha! Bankadan Maaş Alan Her Emekliye Ek 200 TL Alışveriş Ödemesi Yapılacak! Katılmak Şart…

Bankaların özellikle maaşlı müşterilerine yönelik kampanyaları vatandaşlara büyük avantajlar sağlıyor. Maaşını kendi çatısı altından alan emeklilere sık sık kampanyaları ile destek veren bankalardan biri olan Ziraat Bankası ise, yeni bir kampanya ile emeklilerini buluşturuyor.

Emeklilere ödediği yüksek promosyon tutarlarının yanı sıra sadece emeklilere özel faiz oranları ile krediler sağlaması gibi avantajlar yaratan Ziraat Bankası, bu kez emeklilere özel kazandıran bir kampanya hazırlamış bulunuyor. Emekli müşterilerinin harcamasına 200 TL hediye veren Ziraat Bankası, kampanya koşullarına da yayınladığı duyuru metni ile açıklık getiriyor.

Ziraat Bankası’nın Yeni Kampanyası Sadece Emeklilere Özel

Emekli müşterilerine özel olarak bir kampanya düzenlemiş olan Ziraat Bankası, kampanya tarihleri içerisinde emeklilerin Bankkartları ile Bankkart anlaşmalı market, giyim, sağlık, optik, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerinden yapacaklar her 500 TL ve üzeri alışveriş için 50 TL olmak üzere, toplamda 200 TL hediye ediyor. Kampanya kapsamından yararlanabilmek için katılım şartı getirmiş olan Ziraat Bankası, kampanyadan iki ayrı şekilde yararlanabilme hakkı tanıyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası’nın kampanyasına katılabilmek için Bankkart Mobil içerisinde yer alan “Kampanyalar” kısmından ilgili kampanyayı bulup, “Kampanyaya Katıl” demek ya da Kazan yazıp 4757 numaralı kısa mesaj sistemine SMS atmak gerekiyor.

Kampanya 30 Haziran’a Kadar Devam Ediyor

Emeklilere özel olarak düzenlediği kampanyası kapsamında detaylı bir bilgi paylaşımı da gerçekleştirmiş olan Ziraat Bankası, bu kampanya kapsamında belirlediği tutara iptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri gibi işlemleri dahil etmeyeceğini açıklamış bulunuyor. Karta para yükleme işlemleri de kampanyası kapsamında değerlendirmeyen Ziraat Bankası, kampanyasını 16 Mayıs’tan 30 Haziran’a kadar sürdürüyor. Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden gerçekleştirilecek olan alışverişleri kampanya tutarına dahil edeceğini açıklamış olan Ziraat Bankası, bu kapsamda yapılan alışverişlerin ödemelerinin de Bankkart POS ile gerçekleştirilmesini şart koşuyor. Hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile yapılacak işlemleri kampanyaya dahil eden Ziraat Bankası, yalnızca e-Ticaret üzerinden hizmet veren işletmelerden yapılacak olan harcamaları saymıyor. Bu kapsamda her müşterisini kampanyadan bir kez yararlandıran Ziraat Bankası; Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartına sahip olan müşterilerini kampanyaya dahil etmiyor.

İlgili Makaleler