Ekonomi

Ziraat Bankası’ndan tüketicilere büyük destek! 300 TL’lik market alışverişinizin 150 TL’sini banka karşılayacak! Son başvuru tarihi 30 Kasım!

Döviz kurlarında ve altın piyasasında gözlenen olumsuz gelişmelerin devam ediyor olması, hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan hizmetlerin ve buna bağlı olarak da hizmet ürünlerinin yeni zam haberleri ile duyurulmasına sebep oldu. Ek olarak tedarik alanında ve nakliye alanında da olumsuz gelişmelerin yaşanması, ürün fiyatlarının fahiş seviyelere ulaşmasına yol açtı. Bu durumdan nasibini alan market ürünlerinin etiket fiyatları, temel ihtiyaçlarını uygun fiyatlar karşılığında gidermek isteyen tüketicileri zor bir duruma doğru sürükledi.

Pahalılaşan gündelik hayat şartlarına karşı mücadele etmeye çalışan ancak bu mücadelelerinde oldukça zorlanan tüketicilere, Ziraat Bankası’ndan yeni bir kampanya haberi geldi. Birçok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar geliştiren kamu bankası, bu kez de market alışverişleri konusunda tüketicilere destek olunacağını açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI!

Ülkemiz bankacılık sektörünün en önemli kurumlarından olan ve kamu bankası olması sayesinde de rakiplerine oranla daha avantajlı kampanyalar geliştirebilen Ziraat Bankası, yeni dönemde etkisini giderek arttıran zorlu ekonomik şartlara karşı yeni bir kampanya daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni kampanyasından yalnızca mevcut müşterilerinin yararlanabileceklerini bildiren banka, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuş olan yeni kampanya haberine göre bakkal, manav, market ve şarküteri iş yerlerinden yapılacak olan 300 TL ve üzeri tutarları her harcama karşılığında 25 TL, toplamda ise 150 TL tutarında para puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

ZİRAAT BANKASI MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Ziraat Bankası’nın Bankkart kullanıcıları için geliştirmiş olduğu toplamda 150 TL tutarında para puan hediyeli yeni alışveriş kampanyasından yalnızca bireysel statülü müşteriler yararlanabileceklerdir. 30 Kasım tarihine kadar geçerliliği bulunan yeni kampanyaya, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ve SMS kanalı aracılığı ile başvuru yapılabilecektir.

150 TL değerinde para puan hediyeli yeni alışveriş kampanyasına SMS yolu ile katılım sağlamak isteyen mevcut müşterilerin, bankaya kayıtlı bulunan cep telefonları üzerinden MARKET150 yazarak 4757’ye kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.

İlgili Makaleler