Gündem

Ziraat Bankası’nın Artık Tek Takibi Kendisi! Böyle Bir Kampanya Çok Kazandırır! Her Alışverişe Anında 200 TL Nakit…

Bankaların sunduğu banka ve kredi kartlarının çeşitli avantajları bulunuyor. Banka kartlarından yapılan alışverişler, yanında nakit taşımayı gerekli kılmadığı ve şifreli bir şekilde gerçekleştirildiği için daha güvenli olurken; kredi kartları taksitlendirme avantajıyla hiçbir ihtiyacın ertelenmemesini sağlıyor. Üstelik bankalar, kendi kartlarının kullanılması için hem banka hem de kredi kartlarını çeşitli hediyeler ile donatıyor.

Bankaların alışveriş yapmayı daha cazip hale getiren kampanyaları genellikle kendi bünyelerinde sundukları TL değerinde hediye paralar dağıtmaları oluyor. Bu kapsamda sık sık kampanyalar düzenleyen bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu kez de hiçbir sektör ayırt etmeden her alışverişe TL değerinde hediye 200 Bankkart Lira vermeye hazırlanıyor. Oldukça avantajlı olan bu kampanya kapsamında kazanılan 200 TL Bankkart Lira, başka alışverişlerde kullanılabildiği için alışverişlerin bedavaya gelmesini sağlıyor.

Ziraat Bankası, Sektör Ayırt Etmiyor; Her Alışverişe Hediye Veriyor

Her geçen gün anlaşmalı sektörlerini genişleten Ziraat Bankası, bu kez sektör ayrımı yapmadığı bir alışveriş kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası’ndan gerçekleştirilen kampanya duyurusuna göre; giyim, market, optik, restoran, sağlık hizmeti ya da kafe harcamalarını Bankkart’ın hem kredi kartı hem de banka kartı ile yapacak olan ve ödemelerini Bankkart POS üzerinden gerçekleştirecek olan Ziraat Bankalılar, tek seferde yapılacak olan her 500 TL ve üzeri alışverişe 50 TL olmak üzere, toplamda 200 TL Bankkart Lira kazanıyor. Öte yandan bu kampanyadan 200 TL değerinde Bankkart Lira kazanabilmek için harcamaların üye işyerlerinden gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Ziraat Bankası’ndan Hediye Kazanmak İçin Kampanyaya Katılmak Gerekiyor

Son dönemlerin hem sektör iş birliği hem de diye TL açısından en avantajlı kampanyalarından birini banka müşterilerine sunan Ziraat Bankası, bu alışverişleri kredi kartı ya da banka kartı ile gerçekleştiren müşterilerini kampanyaya katılmaya davet ediyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası’nın kampanyasına katılım sağlamak için iki ayrı yol bulunuyor. Bu yollardan ilki Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı ile Ziraat Mobil’i kullanıp, dijital yollar ile kampanyaya katılmak iken; ikincisi SMS yoluyla kampanyaya katılmak oluyor. Öte yandan Ziraat Bankası’nın kampanyasına SMS ile katılmak için KATIL yazarak 4757’e SMS göndermek gerekiyor. Öte yandan bu kampanyadan kazanılan TL değerinde Bankkart Liralar, 7 Temmuz 2022 tarihine kadar kazanan kişinin hesabına banka tarafından aktarılıyor.

İlgili Makaleler